Ljubav je tamo gdje si ti - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Ljubav je tamo gdje si ti

Ljubav je tamo gdje si ti

Stateside (2004.)

Holds Barred Productions LLC / Discovery film i video

97' drama, romansa

Režija:           Reverge Anselmo

Uloge: Rachael Leigh Cook, Jonathan Tucker, Agnes Bruckner, Carrie Fisher, Val Kilmer, Ed Begley Jr

Scenario:        Reverge Anselmo

Producent/i:   Eberhard Kayser, Michele Berk, Robert Greenhut

Zemlja:          SAD, Njemačka

Linkovi: imdb

Ljubav je tamo gdje si ti

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.00
1
0.00

Dvoje tinejdžera iz potpuno različitih svjetova nastoji pronaći pravu ljubav u trenucima kada im životi izmiči kontroli.

Mark Deloach (Jonathan Tucker) i Dori Lawrenci (Rachel Leigh Cook) glavni su protagonisti ove romantične drame, likovi koje naizgled ne povezuje ništa osim buntovničke naravi i potrage za svojim mjestom pod suncem, prije svega potrage za ljubavi.

Ona je luckasta mlada glumica koja polako ali sigurno gubi doticaj sa stvarnošću pateći od šizofrenije da bi na kraju završila u ludnici. Mark dolazi iz bogate obitelji, uživa blagodati privilegiranog života i svemu što ide uz to. Nakon prometne nesreće koju je skrivio vozeći sa većim brojem promila u krvi šalju ga u marince kako bi se opametio i naučio disciplini.

Uslijed potpuno kaotične situacije u njihovim životima Mark i Dori pronalaze zajedničke porive koji ih privlače. Usprkos protivljenju obitelji i prijatelja oni se drže skupa nastojeći se vratiti u život te ga podjeliti jedno sa drugim.

Pomalo bizarna veza Marka i Dori u prvom je planu filma koji nije toliko predvidiv koliko bi se to moglo činiti nakon ovog kratkog upoznavanja.

i.k.