Seksualni život robota - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Seksualni život robota

Seksualni život robota

Muzej seksa na njujorškom Manhattanu do proljeća iduće godine na programu ima izložbu 'Action: Sex and the Moving Image'

n.k. 02.10.2007 0 komentara

Seksualni život robota

Postav kustosice Sarah Jenkins, u Museum of sex otvoren je u ožujku ove godine, i istražuje zajedničku povijest seksa i pokretnih slika u poslijednjih 150 godina. Među izlošcima nema čega nema - od seks simbola, preko seksploatacijskih filmova iz 50-tih i 'porno chica' do malih kućnih uradaka suvremenih celebritya.

No, od svih ponuđenih izložaka najveću je pažnju javnosti dosad izazvao kratkiš 'The Sex Life of Robots', a čije je prikazivanje na proteklom Tribeca Film Festivalu izazvalo burne reakcije. Riječ je o uratku filmskog rekvizitera i maketara Michaela Sullivana, koji u slobodno vrijeme snima konceptualne porniće, a lice za 'boginju sexa' /naslovna/ u ovom najnovijem 'posudila' mu je, uz posebno odobrenje - Deborah Harry s kojom je prijateljevao i fotografirao je na vrhuncu slave u 70-tima.

Film započinje tako što robot-dijete i robot-mama (?!) surfaju na kućnom računalu u potrazi za pornićima, da bi im se na ekranu počele nizati detaljne scene raznih robo-koitusa... Sullivan je apsolutno sav materijal za film napravio sam, adaptirajući za njegove potrebe lutke Barbi, G.I. Joe i Ultimate Soldiera i to, prvo sklapelom, potom bojom i nakraju - vodoinstalerskom plastičnom masom. Za jednog robota trebalo mu je, kaže, i po nekoliko dana rada jer je pazio i na najsitnije detalje kako bi lutkice izgledale što više stvarno i što više seksi. 

Rezultat je film čiji trailer nosi oznaku NSFW tj. Not Safe For Work, pa se prije no što li ga pogledate dobro osvrnite oko sebe.


The Sex Life of Robots, r: Michael Sullivan 
Komentari

Nema komentara.