Prije svitanja, prije sumraka, prije čega? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Prije svitanja, prije sumraka, prije čega?

Prije svitanja, prije sumraka, prije čega?

Ethan Hawke, Julie Delpy i redatelj Richard Linklater u tajnosti su snimili i treći nastavak priče o dvoje zaljubljenih i njihovim slučajnim susretima.

z.m.k. 06.09.2012 0 komentara

Prije svitanja, prije sumraka, prije čega?

Trojac Hawke - Delpy - Linklater 1995. snimio je uspješni niskobudžetni film 'Prije svitanja' o dvoje mladih koji započinju jednodnevnu romansu u vlaku između Budimpešte i Beča. Nastavak, 'Prije sumraka' stigao je 2004. i opisao njihov ponovni susret u Parizu nakon devet godina. Sada je 2012., a između njih dvoje dogodilo se - ništa?! Tako su barem, sve donedavno tvrdili Hawke i Delpy koji su poricali da je snimanje trećeg nastavka filma uopće u planu. No, izgleda da je to bila samo slatka varka!

'Prije ponoći' naslov je trećega filma o romansi Celine i Jessea. Snimanje je dovršeno ovih dana, a film će distributera potražiti već ovoga tjedna na filmskom festivalu u Torontu. Snimalo se na lokaciji u Grčkoj, a svi uključeni u produkciju filma ostali su vrlo tajnoviti što se tiče radnje. Podsjećamo, prethodni film završio je tako što se Jesse spremao na let iz Pariza. Je li se ukrcao? Je li ostao sa Celine? Vidjet ćemo kad film stigne u kina, nadajmo se već iduće godine!


Komentari

Nema komentara.