Loši filmovi dobrih filmaša - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Loši filmovi dobrih filmaša

Loši filmovi dobrih filmaša

I aktualnim oskarovcima su se znali zalomiti loši filmovi - evo liste njihovih filmova s kojima se baš ne ponose!

s.p. 02.03.2013 0 komentara

Loši filmovi dobrih filmaša

Ang Lee i Jennifer Lawrence su upravo dobili Oscara, ali to ne znači da oni snimaju samo dobre filmove - neki od naslova iz njihove filmografije su tu samo radi boljeg salda na žiro računu. Evo primjera najgorih filmova svježih oskarovaca koje je izdvojio Gunaxin:

Ang Lee: 'Hulk'

Lee sada ima 2 Oscara, ali njegov 'Hulk' nije prošao ni kod publike ni kod kritike i pamtit će se uglavnom po lošim CGI efektima.

Ben Affleck: 'Gigli'

Ben Affleck nije dobio redateljskog Oscara, ali je kao producent praktički nagrađen i za režiju 'Arga'. U svojoj karijeri je imao dosta loših filmova u kojima je glumio, ali kao najveća katastrofa izdvaja se - 'Gigli'!

Daniel Day-Lewis: 'Devet'

Teško je naći loš film kod Daniela Day Lewisa, ali 'Devet' je jedan od onih filmova koje možete smatrati promašajem.

Jennifer Lawrence: 'Kuća na kraju ulice'

Prije uloge u hvaljenim i gledanim filmovima, Jennifer Lawrence je glumila i u ovom lošom hororcu. Tada se još nije znalo da će postati velika zvijezda pa je samo dobila tipičnu ulogu uplašene plavuše.

Christoph Waltz: 'Tri mušketira'

Nakon nastupa u Tarantinovim filmovima, Waltz je postao omiljeni negativac Hollywooda, no počeo je prihvaćati i nastupe u zaista lošim filmovima poput ovog.

Anne Hathaway: 'Havoc'

Nakon uloge lijepe princeze, Anne Hathaway je poželjela snimati filmove za odraslu publike, pa se 'zalomio' i ovaj film u kojem su najbolja stvar: gole scene Anne Hathaway!

Izvor: Gunaxin

Komentari

Nema komentara.

Linkjet

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

Kazalište Mala scena obilježava 25 godina postojanja te najavljuje svoju novu predstavu za odrasle, sa zvjezdanom glumačkom podjelom ...