Supetar Super Film Festival - Festivali
Home      Festivali      Supetar Super Film Festival

Supetar Super Film Festival

Supetar Super Film Festival (SSFF) je prvi filmski festival na nekom od naših velikih otoka, a ima i zanimljivi glazbeni dio. 

filmski.net 07.07.2010 0 komentara

Supetar Super Film Festival

Pod vedrim nebom u samom središtu grada Supetra na otoku Braču prikazuju se novi europski dokumentarni filmovi. Tijekom četiri dana festivala, uz filmske projekcije, priprema se niz izložbi i instalacija, a posebno treba izdvojiti koncertnu ponudu: nastupaju urbani domaći bendovi uz nekoliko zanimljivih inozemnih gostovanja. 

Festival je pokrenula grupica entuzijasta koje za Brač vežu rodbinske i sentimentalne veze, a sve s ciljem da se obogati turistička i kulturna ponuda Supetra i otoka Brača. SSFF je revijalnog karaktera i ne dodjeljuje nagrade. Glavni i retrospektivni program sastoje se od tek desetak naslova, no to mu nikako nije mana. Ipak je primarni cilj organizatora i festivala dobra zabava pod vrelim ljetnim nebom - a filmovi tome zaista ne mogu odmoći! 

Više o festivalu na www.supetarsuper.com.

Komentari

Nema komentara.

Linkjet

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

Kazalište Mala scena obilježava 25 godina postojanja te najavljuje svoju novu predstavu za odrasle, sa zvjezdanom glumačkom podjelom ...