Rooney_Mara

Rooney Mara

Mlada glumica iz ugledne obitelji nadmašila je brojne slavne konkurentice i izborila se za ulogu kultne Lisbeth Salander.

Darren Aronofsky

Darren Aronofsky

Redatelj koji se opsesivno bori za svoje projekte o opsesivnim likovima, a cilj mu je raditi najmračnije moguće holivudske filmove.

James Franco

James Franco

Nekonvencionalni glumac je svestrani umjetnik - slikar, pisac, pjesnik, glazbenik, redatelj, komičar, producent, pornograf i performer u stilu Marine Abramović!

Colin Firth

Colin Firth

On je utjelovljenje gospodina Darcyja i pravi romantični junak, čak i u zrelim godinama. I kad je gej i kad muca - gledatelji(ce) ga obožavaju!

Sandra_Bullock

Sandra Bullock

Omiljeno lice romantičnih komedija steklo je priznanja struke i kritičara, pa je sve više  viđamo i u dramama. Najveće honorare dobiva u - četvrtom desetljeću života!

Zooey_Deschanel

Zooey Deschanel

Voli glumiti, pjevati i svirati, a za sebe kaže: 'Ja sam staromodna cura!'

Dakota_Fanning

Dakota Fanning

Ova plavokosa petnaestogodišnja glumica već je nekoliko puta dokazala svoju kvalitetu pa možemo samo nagađati koliko daleko će dogurati.

Anne_Hathaway

Anne Hathaway

Dok su mnogi njezini popularni vršnjaci nekontrolirano partijali, Anne je polako, ali sigurno gradila svoju uspješnu karijeru.

Natalie_Portman

Natalie Portman

Izgleda poput djevojčice i odbija erotične uloge, a s godinama je odrasla i postala nagrađivana glumica.

Jodie_Foster

Jodie Foster

Započela je karijeru već s dvije godine života pa otada njezin lik i psić koji joj poteže gaćice krase bočice jedne kreme za sunčanje.

Matthew_McConaughey

Matthew McConaughey

Plavokosi Teksašanin svoje je fanove osvojio zaraznim šarmom i seksi tijelom, a kritičari su ga zvali - nasljednikom Paula Newmana!

Ridley_Scott

Ridley Scott

Počeo je kao redatelj reklama, a izrastao u majstora vizualnog stila koji snima vrhunske spektakle i remek-djela SF-a.

James_Cameron

James Cameron

Hrabri vizionar je razvijao tehnologije, istraživao more i puno riskirao kako bi svoje zamisli mogao pretočiti u velike filmove.

Danny_Boyle

Danny Boyle

'Trainspotting' ga je proslavio u cijelom svijetu, a 'Milijunaš s ulice' učinio ga je jednim od najcijenjenijih filmaša današnjice.

Christopher_Nolan

Christopher Nolan

Počeo se baviti filmom već u dobi od sedam godina koristeći očevu kameru, a snimao je svoje najdraže igračke, četu malih vojnika.

Linkjet

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

Kazalište Mala scena obilježava 25 godina postojanja te najavljuje svoju novu predstavu za odrasle, sa zvjezdanom glumačkom podjelom ...