Nikita

nikita

Savrsen triler.

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Nikita rulez

Po ovom izvrsnom filmu je snimljena bezvezna serija, nažalost, više ljudi pamti seriju nego originalni uradak Luca Bessona. Ako još niste, pripremite se za eksploziju osjetila - ovaj film je genijalan. Provjerite zašto.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Nikita

Što reći na ovaj film nego odlično, odlično i odlično. Gleda san i onaj američki remake i da nisan prije gleda nikitu, ovaj bi mi se svidija. Ali "ubojica" (kako se američki zove ako se ne varan) je adleko lošiji od originalne nikite. A o onoj glupoj seriji da i ne govorin. Da san ja Besson, tražija bi zabranu prikazivanja. Film je prva liga i to je to. Besson je genijalac i neznan ima li on uopće loš film. glumci u nikiti su prva liga (Jean Reno me oduševija. A tek u leonu!). Eto to je to. GLEDATI, GLEDATI I OPET POGLEDATI...!

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

La Femme

Kultni film L. Bessona, (po meni) najhollywoodskijeg europskog redatelja. Savrsena gluma, izvrsna prica i ugodjaj cine ovaj film nezaobilaznim stivom svakog filmofila. Bolje od Hollywooldskog remakea i neusporedivo bolji od serije. Ukoliko je netko propustio (je li to uopce moguce??!!??), obaveno pogledati!

Ocjena recenzije: 4.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju