Kad porastem biću Kengur

Mezimac

Ovaj film je moj mezimac. Ne znam ni sama koliko sam ga već puta gledala. Često koristim citate iz Kengura i to uvijek izaziva smijeh s obzirom da su gotovo svi koje poznajem gledali ovaj film. Kad god ubacim Kengura u devede gledam ga s užitkom i uvijek me iznova nasmije.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Jedan od boljih.....

Fantastično......

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

ko je ubio klokana kengura...

užas! totalno razočaranje od filma! toliko se forsira nekakav kao humor da stvara kontraefekt! glupe radnje, glup humor...a ni gluma nije puno iznad toga...nažalost ali nemam lijepih riječi za ovaj film...

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

slađanaaaaaa....

Na brdovitom Balkanu nastaju velike komplikacije oko jednog tiketa iz kladionice, jedne prazne kino-dvorane i jednog neidentificiranog letećeg objekta. No, ono što se događa je manje važno od toga kome se događa. Likovi su glavna nit ove priče i sasvim kvalitetno (pod)nose radnju. Do kraja filma čini vam se kao da svakog od njih osobno poznajete - svatko od nas zna nekog tko sve svoje životne nade polaže u dobitak na kladionici, nekoga tko je "alergičan" na tuđi uspjeh, nekoga tko po cijele dane ne radi ništa osim što duva, nekog tko jednostavno nikad ne uspijeva reći pravu stvar ili neku koja broji kalorije i pije dijetnu Colu. Cijela garnitura šarolikih likova je, naravno, u velikim količinama podstavljena odličnom zaje*ancijom, dobrosusjedskom zajedljivošću i dobro posloženim iznenađujućim prevratima. Sve u svemu - pravi balkanski kolačić! Ma kakav kolačić, pita, pitica!

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

e, nije loš nego odličan !

odavno se nisam ovako od srca nasmijao iako sam gledao katastrfoa divx sa engleskim titlom ... priče su vrhunske, likovi originalni, sve u omjeru za jedan odličan film. kad bi mi barem malo naučili kako nam to komšije rade ...

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

kad odrastem biću kengur

totalna katastrofa,film je naivan,glup,predvidljiv i vrijeđa pravi smisao za humor

Ocjena recenzije: 1.14 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Stvarno nije loš...

Nisam neki ljubitelj srpskih filmova, al' ovaj doista nije loš... Riječ je o priči koja ocrtava "looser"-ski mentalitet koji je, ispostavilo se, jednak za sve mlade u regiji ex-Yu: rentabilnost = nemaš prihoda, a ni rashoda! Inače, događaji u kojima se nalaze likovi su klasični holivudski, al na balkanski način (ala "American Pie" - momak se upucava curi, dvojica se nadaju da će dobiti na kladionici, dvojica piju pive na terasi i pišaju po prolaznicima ala "Silent Bob") i stoga se može reći da je ovo komedija koja se bazira na likovima. Od priče niko, u suštini, ni ne očekuje ništa jer je riječ o "looser"-skoj atmosferi. U skladu s tim finale je nategnuto efektom "miracul"-a koji bi trebao pojačati kladioničko finale. No, nemojte misliti da je to priča koju bi mogao snimiti/napisati baš svako - jer je i u scenarističkom i u redateljskom smislu urađena sasvim pristojno. Ipak je sve ove interesantne likove trebalo "sakupiti" kako u jednu pristojnu priču, tako i na ekran. Glumu ocjenjujem sa 4, a film i kompletan dojam sa 3.

Ocjena recenzije: 4.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju