Besmrtan

Neobično

Vrlo neobičan film. Zanimljiv. Ali kao da nešto u svemu tome nije dorečeno do kraja. Morat ću ponoviti gledanje, ali ću prije pronaći i prva 2 uratka Tykho Moon i Palace Hotel. Jedva čekam.

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

art na nivou

definitivno art film... poprilično različit od filmova iz američke produkcije. Za sve ljubitelje tipa final fantasy saga... preporučljivo... doduše nema stvari koje bi vam oduzimale dah ili slično, ali stvarno ugodno ostvarenje...

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

nešto drugačije

Pošto nisam pročitala strip ne znam dali je bolji strip ili film, ali kao film je zakonnnnnnnnn. Odavno nisam gledala film sa tako interesantnom,drugačijom radnjom.Pitala sam se zašto već nije došao u kina, mislim svakakvi loši filmovi dolaze u kina i to samo jer su američke produkcije, dok ovakvi dobri uradci ostaju nezapaženi. Glumci i gluma su odlični posebice mi se svidio bog Horus i njegova manipulacija Nikopolom. Efekti su bez premca, a sam film je kvalitetniji od jednoga Matrixa (ili čak sva tri). U svakom slučaju, NE PROPUSTITI!!!!

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

stripoteka rulez

U najboljoj maniri "Stripoteka" stripova(op.a. zadnje atranice) napravljena kombinacija kompjuterske animacije i pravih glumaca! S "Imortell"-om je ta integracija dovedena do savršenstva! Inače film(igrano-animirani) je isključivo za ljubitelje žanra zbog zamršenosti fabule koja baš i nije za prosječne gledatelje! Ja sam osto ko pegla prvi put kad sam ga pogledao!!! Preporučujem se i bilježim s štovanjem!!!

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju