Arsene Lupin

razočarenje

raskošna produkcija ipak nije dovoljna....glavni glumac potpuno je podbacio(čak mi je totalno antipatičan i ružan)i nikako nije utjelovio lik arsena lupina,dok kristin scott tomas također ovdje nije ni blizu onoga što može, imala je divnih ostvarenja no ovaj film ne treba ni spominjat u svojoj autobiografiji....sve u svemu vrlo mlak i dosadan film

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Ima Europa konja za utrku

Dokaz da naši (europski) resursi nisu ni dotaknuti kako treba. U europi ima boljih i zanimljivijih priča za razliku od Američkih sranja.

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Volim francuske filmove, ali ne i ovaj

Zar samo to? Kraj filma, a izostaje utisak. Svako ko je kao mali imao priliku da cita romane o Lupenu ostao je bez teksta. Zar je ovo taj isti lik? Gde je pravi Arsen Lupen, u ovom filmu kao da ga je neko zamenio. Fotografija je dobra, muzika takodje, a sve drugo prosecno.

Ocjena recenzije: 2.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Mnogo buke nizasto...

Ockay! Film je vizualno interesantan... i to je to. Kolko me sjecanje sluzi, Arsene Lupin je majstor prerusavanja i kradja. Ali ne! On je i strucnjak u savate boksu (ili kako god se to zvalo). Ljudi! Na kraju imamo francuski avanturisticko akcijski film koji pokusava biti odgovor na sve cesce americke filmove. U svakom slucaju, film je gledljiv i okej za ubiti vrijeme. Toliko o tome.

Ocjena recenzije: 2.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

hmmm

Svaki francuski film je osvježenje za sebe, tako sam se ponadala da će bit i s ovim! I bilo je, donekle... Zapravo mi se film jako svidio jer je originalan, u manjoj mjeri je i predvidiv, ali sve u svemu jako je dobra kombinacija likova i događaja.

Ocjena recenzije: 2.33 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Povratak gledaoca francuskom filmu...

... bi se trebao desiti,jer su nam uspjeli pokazati kako izgleda raskosnost europske produkcije. A to se u ovom filmu definitivno vidi u svakoj sceni.Vrlo dobar odabir glumaca,a posebno K.S.Thomas koja je prekrasna bez obzira na godine, i naravno R.Duris kao Arsen, sa svojom aristokratskom pojavom, postavlja sve na svoje mjesto. Ova velika avantura je najbolji primjer kako americka produkcija, bez obzira na kolicine dolara, nikako nemoze uhvatiti sarm ovakvih filmova. Svakom kome se imalo dopalo "Nacionalno blago" ili "Sahara", mora podhitno pogledati ovaj film kao definitivnu lekciju kako se rade avanturisticki filmovi sa stilom, a ne samo J.Bruchenhaimerovske eksplozivnosti...

Ocjena recenzije: 3.33 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju