5 djece i Željosaur

Za djecu...

Britanski pokušaj da se uhvati u koštac s velikim brojem američkih kino-hitova koji poplavljuju tržište, a glavni junaci su im djeca, ('Narnia', 'Spiderwick', 'Terabithia'...) je ipak poprilično neuspješan ako ga usporedite s američkim ekvivalentima. Naravno da se vidi nedostatak novaca pa cijeli film ne izgleda dovoljno glamurozno i bajkovito kako bi trebao izgledati no moja glavna zamjerka jest ta što je ovaj film izrazito dječji. Odrasli u njemu ne mogu uživati kao npr. u 'Bridge to Terabithia' koji predstavlja puno realnije i životnije teme. Također mislim da potencijal mladog genija Highmorea nije uopće iskorišten i ovo je njegova najblijeđa uloga u kratkoj karijeri. Dobra strane su Branagh u potpuno nepovezanoj ulozi ujaka, glas Izzarda kao Ita te upravo cijeli prikaz toga bića koji je u najmanju ruku simpatičan. Ipak djeca su dobila lijepi obiteljski film u kojem svi žive sretno i u kojem nitko ne nastrada što je ipak prilično utopijski ako se sjetimo Terabithie koja jedina ima taj doticaj s stvarnošću. Sve u svemu, '5 Children and It' je jedan obiteljski film kojeg ćete brzo zaboraviti.

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

O filmu....

Dobar film...... Mislim kako kome ali meni je bio ok!

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

UŽAS

LJUDI OVAJ FILM JE ZA 0,00.TOLIKO OD MENE

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

heh

gledao sam taj film na tv i svidjeo mi se!!!

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Ma zgodan je!

Dobro, meni se možda i može prodati sve u čemu glumi Zoe ali ipak...Lagano štivo koje definitivno ne sjeda na želudac ali nije ni za izbjegavanje. Pogodno za kišna poslijepodneva kad se ne može djecu izvesti u šetnju.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

očekival sam više

kad sma vidio foršpan u kinu mislio sam da će ovaj film biti neki nasljednik Harry Pottera,ali od toga jako malo.Klinci za vrijeme rata odu do ujaka kojeg glumi Kenneth Branagh,koji je malo lud.U njegovom stakleniku je prolaz do skrivene plaže gdje živi željosaur.Svaka želja traje samo jedan dan i uvijek ispadne naopako da bi se izvukla pouka.Film nekak traje prekratko,ekekti su tak tak,nema dosta magije za takvu vrstu filma.ugođaj malo podjeća na niz nesretnih događaja s Jim Carijem.ocjena 3

Ocjena recenzije: 3.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju