Kuća voštanih figura

Brrr

Iako mi film nije baš nešto,moram priznat da sam se naježila...Kad je u crkvi tipu odpala ruka..brrrr Ak iko zna da li postoji Kuća voštanih figura 2 (House of Wax 2)ak neko zna napiši prek recenzije!

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Brrr

Iako mi film nije baš nešto,moram priznat da sam se naježila...Kad je ucrkvi tipu odpala ruka..brrrr Ak iko zna da li postoji Kuća voštanih figura 2 (House of Wax 2)ak neko zna napiši prek recenzije!

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

House of wax

da nema paris hilton film bi bio puno bolji, ali i ovako je odličan. Dobra stvar je u tome kaj u sat i pol filma ona progovori dve suvisle rečenice i to je to, al svi su pohrlili u dvorane da vide kak će nju koknut, pa je zato film i puno zaradio. Chad je odlično odglumio zločestog blizanca koji na kraju uspije spasit sebe i seku. Kuća je fenomenalno napravljena, a i činjenica da su taj cijeli grad sagradili samo za potrebe filma mi je genijalna.

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Zanimljivo

nemam baš nekih posebnih komentara ..film je super i sviđa mi se a razlog zašto nije 5 je samo glupa paris hilton koja ogavno glumi i u ovom filmu...grozno...ostalo sve štima

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

horror

meni je ovo najbolji ikad snimljen horor tema je izvrsna.Ja sam inace ljubitelj horora

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

najbolja scena...

Kad probodu Paris Hilton.Zar ne?

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Die Paris

Mislim kome se nije svidjelo kad Paris dobije šipku kroz glavu (najbolji dio filma). Dobro u filmu je što ona malo govori (mislim da je mogla i manje), tu je i preslatki Chad sa svojim oskudnim košuljama i šetnjama bez njih, fora je napravljena ta kuča od voska i scene kako se topi. Mislim film nije ništa prevše posebno ali da se pogledati, nije ni loš tako. Moja ocjena: 3

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Die Bitch dieeeeeeee

Jedina vrijedna scena u ovom filmu je kada Paris Hilton umire !!! Ta poremecena gadura zasluzila je bolnu smrt i uzivala sam gledati kako jmetalna sipka prolazi kroz njen jadni pileci mozak ... AND THAT WAS fucking HOT !!!

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Prozirno

Solidno.Nije loše kao Teksaški... ili Amitville Horror ali ipak film pati od previše ozbiljnih uloga (naravno loših).Sve su svemu dobra verzija iako je bolji original.Ne vidim što je Paris tu trebala raditi ali OK! ipak je dobila Malinu.Dajem mu 3 zbog Helene na kraju filma!Danas sam dobre volje pa...

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Hot or Not (Paris Hilton)

Definitivno NOT!!!! Kao prvo jedna obavijest za Guderiana,Paris Hilton umire i to bolnom smrću.Moram priznati da je i meni to bilo veliko zadovoljstvo gledati.A sad o filmu. Šestero teenagera putuje na utakmicu.Kako odlučuju da negdje trebaju prenoćiti.Nađu najgore mjesto,Bogu iza nogu.I umjesto da odu dalje,oni ostaju na tom smrdljivom mjestu.Osim toga dolazi im neki čudan kamion ali ni to im nije dovoljno da odu. Uglavnom jedan auto postaje onesposobljen i grupica se odluči razdvojiti.I tuda počinje nevolja.Saznaju za mali gradić,ali ne shvaćaju da je taj gradić sav od voska.Uglavnom sve se vrti oko voska.Zapravo,u tom gradu nalazi se samo dvoje odnosno troje ljudi.Film ima mnogo loših glumaca pogotovo Paris Hilton koja izgleda kao da je došla pozirati za novi broj Playboy-a. Od glumaca se jedino mogu izdvojiti Chad Michael Murray i Elisha Cuthbert.Iako nisam sigurna,ja mislim da ona glumi u novom spotu Weezer-a.Ostali glumci nisu ni za primjetiti.Iako ovaj film i ima dobru tematiku jako je razvučen i ima dosta loših filmskih efekata koji i ne izgledaju tako stvarno i dosta pretjeranih scena.Primjer: -kad negativac Elishi zalijepi usta lijepilom koje se instant osuši. -kad ona svoje zaljepljene usne rastvori bez po muke i ostala sra......! Sve u svemu film i nije toliko sra... ali nije ni jedan od onih filmova koje se mora pogledati.Stoga ako niste željni gledanja polugole Paris Hilton(što se nadam da niste!) film vam ne preporučavam ali Elisha i Chad bi vas ipak mogli natjerati da ga pogledate.

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Kuća voštanih figura (House of wax)

Odličan remake trilera iz 1953. sa vrlo dobrim i kvalitetnim glumcima, moglo bi se tako reći (Paris Hilton definitivno ne spada u te vode, dok su Elisha Cuthbert i Chad Michael Murray doslovce bliljirali). Film je dosta dobar, moglo bi se reći da je odličan (barem meni), specijalni efekti su jako dobri i preporučila bih ga svakom ljubitelju dobrog trilera ili horora. Dajem mu sve pohvale.

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

house of wax

nije potrebno previse pisati. jednostavno ok horror film sa svim elementima zelje za prepricavanjem drugima.#pogledaj film, odlican je# odusevi me uvijek iznova situacija koja je moguca a ipak ne toliko uobicajena (u ovom slucaju (ne)postojeci grad). klaustrofobija na otvorenom ne moze biti los element horrora. a ako je u sve to ukomponirana suma i zaboravljeni ljudi... meni je to sasvim dovoljno da budem zadovoljan filmom.

Ocjena recenzije: 2.25 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Pa ovo nije lose

Citajuci negativne kritike, ocekivao sam los film, ali sam ostao ugodno iznenadjen. Je, ima losih dijelova, ali po meni, to se i ocekuje od horrora, da budu na momente priglupi, smijesni, sa totalno predvidivim elementima. To i cini zanr horrora. Uglavnom, uz nedavni Wrong Turn, odnosno pogresno skretanje, ovo mi je najbolji horror zadnjih par godina. Nije neki tzv horror, a u biti psiholoski thriller, a nije ni glupost tipa boa, ili dracula 3000, ili cursed. Specijalni efekti su stvarno genijalni, pred kraj filma kad se vosak topi, odlicno izgleda. Glumci su ok, izuzev Paris Hilton, ali nekako imam osjecaj da je i ona tu namjerno, cak je tri puta u filmu prikazana kroz objektiv njihove video kamere, pa skroz blesavo ponasanje, i najbolja smrt. Upravo smrti i sakacenja su prikazane jako dobro, gotovo realno. Svidja mi se sto ni muzika ne preuzima glavnu ulogu u filmu sto zna biti cesti slucaj u teen slash horrorima gdje je najbitnije da se non stop cuju neki glasni nu metal bendovi, pokaze tu i tamo koja gola sisa, i krvi u hektolitrima. Sve u svemu, odlican film za zanr u koji pripada. 4.5 od 5.

Ocjena recenzije: 2.25 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Predvidljivo

Trebali su se ugledati na remake Teksaškog masakra mp-om!

Ocjena recenzije: 2.67 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Paris Hilton

Te mi je preseratorice i besmislene zvijezde već pun k.... koje god da novine otvorim svaki dan mora biti njena fotka i šta je ona radila. Žena mi je postala antipatična i okrene mi se želudac od pomisli na film s njom u ulozi. Bljak. Film još nisam pogledao ali ako ima scena ubijanja dotične mogao bih ga pogledati samo zbog te scene. Ocjenim film kada ga pogledam iako bih mu u startu da 2 zbog gore navedene glupače.

Ocjena recenzije: 2.25 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Voštano u svakom slućaju!

Opet jedan doista odličan horor! Napet i neizvjetan do kraja. Neke scene se nisu još vidjele kao strava. Cvikcanke (sjekača kliješta ) i ode prst itd. Preporuka za one koji rado gledaju horore, dapaće, pogledati obavezno.

Ocjena recenzije: 2.67 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Fantastična strava

Jedan od najboljih filmova koje sam ikada pogledala: zanimljiva radnja, kvalitetni (i zgodni) glumci i glumica...Svaka čast, ovo treba pogledati.

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

House Of Wax

Zaista strašno! Stvarno je jedan od meni najboljih horora koje sam ikad pogledala. Ovaj film strašniji je od Kruga!!!

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Jooj, kaj mi je to trebalo...

Gledam malo svoje zadnje recenzije i skužim da je večina o remakovima,nastavcima,strip adaptacijama i ekranizacijama književnih dijela,zabrinjavajuće. Zar je Hoolywood toliko nisko pao da nemože više smislit i napravit neki normalan orginalan i dobar film. Uglavnom ovo je JOŠ JEDAN remake istoimenog filma iz 1953-e god.zanimljivo je da je u toj verziji manju ulogu imao i Charles Bronson,samo što se potpisao kao Charles Buchinsky.Uglavnom ova nova verzija Kuće od Voska,je toliko naivna,predvidljiva,klišejzirana i glupa da je to presmiješno.Užas!!Likovi su toliko glupi i znatiželjni da je to fakat iritantno,jedva čekate da poginu nekom nasilnom smrću,jer je to jedino zabavno i vrijedno spomena u cijelom filmu.Naime film se može pohvaliti sa nekoliko gadljivih i gnjusnih scena kad je sakaćenje u pitanju.Ali teško da bih ga zbog toga mogao zvati horrorom,strašniji je logo za produkcijsku kuću Dark Castle Entertainment ispred filma.Kao što rekoh priča i situacije u kojima se nađu gl.likovi su i više nego predvidljive i sve se svodi na sex i šetkanje gl.junakinja u dionjem rublju,to se posebice odnosi na Paris Hilton,čija se uloga svodi upravo na to,imao sam osječaj kao da gledam njezin homemade movie ala Severina,samo na velikom platnu.Ostatak glumačke ekipe je jedva podnošljiva,posebice muški dio ekipe,ili su preznatiželjni ili se preseravaju.Jedino mogu izdvojiti Elishu Cuthbert,jer sam i ja kao i Sebastian išao gledati film upravo zbog nje(i požalio),ah šta mogu,slabi muški um,slomi se kad vidi ljepu djevojku,mene bi Darth Vader vjerovatno istog trena dobio na mračnu stranu.Dat ću mu neku prolaznu ocjenu samo zbog toga jer sam se fakat nasmijao,zadnjih 20-ak min filma nije ni tak loše,tu je Elisha,te paris Hilton dobije cijev kroz glavu. Preporuka:nemojte ga gledat,u kinu,nemojte ga čak ni posuđivat,jer če i to biti uzalud bačen novac.Ja nisam zagovaratelj Divixa,ali ako vam se ukaže prilika,i ako jako želite vidjeti ovaj film,onda ju iskoristite.Inače Zaobiđite!!

Ocjena recenzije: 3.09 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Kuća uzasa, strave i smole

Ovaj vam film je prilično los, radnja filma nije bas najbolje razradena, kao horror ima neke veoma upečatljive i gnjusne scene , kao sta je odvajanje koze sa lica . Glumacka ekipa je po meni polovicna, jedva podnosljiva, film sam imao zelju pogledat jedino zbog Elishe Cuthbert, nakon dosta dobrog filma Djevojka iz susjedstva. Dodatnu nepodnosljivost i odvratnost daje paris hilton. Ovaj film izbjegavajte cim vise, idite ga pogledat jedino ako vam je gust vidjeti kako paris hilton jedan tip sa cijevi probija glavu sta je jedini gust u filmu.

Ocjena recenzije: 3.42 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju