Cinderella Man

Pogledaj

Dirljiva prica o onome sto mi u današnjem svijetu nismo..mi nismo borci????Svaka cast Rusellu i Paulu na glumi jer je izvanredna kao i uvijek ali sam film je jako dobar, pun emocija, ljubavi i hrabrosti!

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

srednja žalost

Izvanredna glumačka postava, ali čini mi se da je problem u scenariju. nekako je previše pažnje usmjereno na siromaštvo koje vladalo tada u americi, razumijem da je to obilježilo život tih ljudi, ali po meni je likove trebalo puno više produbit. ukratko, ovo je pomalo sladunjava pomalo zastrašujuća drama o stvarnom životu jednog boksača koji se na kraju uspije izboriti za sebe i svoju obitelj, bez obzira na sve. ali s obzirom da je film bio ful razvikan, nije ništa posebno.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Cinderella Man

Niti volim filmove o "malim ljudima" što nadjačavaju društvena ograničenja i postaju veći od života niti volim Rona Howarda. Što je vrlo loš početak za gledanje "Cinderella Man". No Russel Crowe u ulozi jakoj gotovo kao ona u "Insideru" ponovo je na svojim leđima iznio film, kao gotovo svaki put dosad, negdje od "L.A. povjerljivo naovamo. Snimljen prema istinitoj priči, "Cinderella Man" je tečna, prilično dopadljiva gorko-slatka drama, koja je mogla biti manje uštogljena, ali isto tako mogla je biti i mnogo smušenija i dosadnija. Baš se tu Howard pokazao kao pouzdan zanatlija, pomalo precijenjen ("Genijalan um"), ali standardno solidan u svom dijelu posla. "Cinderella Man" je lijep film, holivudski proizvod od prve do zadnje minute, još jedan koji pokazuje da to i ne mora biti preveliko zlo. Ali i da ima svoje kočnice na putu, pa, bar do moje kinoteke. Dolje navedena ocjena samo zato što je bolji od "Rockyja".

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

vrlo dobro

Odlični glumci i odlična režija,jako dobar prikaz vremena depresije 30-ih.Odlični Crowe i Giamatti i dobra cendrava Zellweggwrica.Svakako film koji se isplati pogledati.Priča prati boksača koji nakon propasti karijere i financiskog kraha kako njega tako i cijele Amerike,prehranjuje obitelj boksajuči po sumnjivim klubovima i to dok si ne slomi ruku.Ozlijeđen više nemože boksati pa radi kao lučki radnik.jedva sastavljaju kraj s krajem ,nemaju za plin,struju i itd bilo bi banalno da nije istinita priča,i tako sve dok mu bivši menadžer ne namjesti boks meč ,više kao da bude meso za udaranje...on pobijedi i krene prema tituli.Prati ga cijela Amerika koja na koljenima očajno treba junaka...Malo vuče na Rockya .ocjena 4

Ocjena recenzije: 4.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Patetika i sjajne borbe

Moram priznati da mi je ovaj film već u startu išao na živce, jer, Howard (koji nije loš, ali je strahovito ziheraški-po špagi redatelj), pravi film o boksu, netom nakon oscarovskog trijumfa Eastwoodove Djevojke... E sada, moram priznati da me film nije toliko iznenadio, ali me oduševio barem jednim dijelom - sjajnim i fenomenalno režiranim scenama borbi. Da se cijeli film sastoji samo od toga... Ali ostatak priče je tipično ziheraški, prepun klišeja, patetike i nekako navučenih emocija. No, mislim da je to u ovakoj priči bilo gotovo neizbježno. Jer, ipak je ova životna priča, kao pravljena za film (ako su sve, ili barem bitne stvari u filmu istinite). Moram priznati da me Crowe još jednom oduševio kao sjajan glumnac, te njegov trener Giamatti, no na k...c mi je išla Renee sa svojim, po meni, blagim preseravanjem i istom takvom ulogom... Film korektan, neće vas previše gnjaviti, skoro dva i pol sata će vam brzo proći, dobio bi inače trojku, no zbog sjajnih borbi dajem mu ocjenu 3,5 koja naginje četvorci.

Ocjena recenzije: 2.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

CINDERELLA MAN

Odličan film,pun emocija,sjajna glumačka ekipa(Rusell i Renee)!Super!

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

prva liga film

kao sto sam naveo u naslovu. Fascinantan je dio gdje Crowe, u doba kada nisu imali sto za jesti uci svoju djecu da budu dostojanstveni i ide sa sinom vratiti one kobase kaj je mali ukrao. to je velika snaga biti dostojanstven kada je to nemoguce biti. taj segment mi je dokazao da ipak to postoji.radi toga filmu 5

Ocjena recenzije: 2.67 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

odlično

Usprkos ne baš sjajnim kritikama meni je film bio odličan, a Crowe izvanredan... GLEDATI!!!

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju