Dar

Poklončić

Kao prvo zelim reci da mi se jako svidio nastup Cate Blanchett u ovom filmu i da je ona okosnica cijeloga filma. Njezin lik u ovom filmu ima nadnaravno sposobnosti s kojim otkriva zastrasujuci zlocin. Uz Cate Blanchett u filmu se pojavljuje i Hilary Swank ali samo u sporednoj ulozi zlostavljane žene cijeg muža glumi Keanu Reeves koji po mome misljenju nije dobar glumac i nije se proslavio ovom ulogom. Ovaj detektivski triler sa primjesama horora dojmio me se jer me držao u neizvijesnosti do kraja iako su neki dogadaji bili predvidljivi. Za jedno nedjeljno popodne ili prije spavanja čisto solidno....

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

odličan triler

Ova dolje recenzija me poprilično uzbunila. Kao prvo, gluma je odlična pogotovo Cate Blanchett. Film nije nimalo predvidljiv, nego ima baš onu pravu horor-trilersku atmosferu, atmosfera je inaće glavni adut filma. Meni osobno ovo je jedan ob boljih filmova na ovu temu i žanr, a usto iza kamere stoji Sam Raimi, redatelj kultne trilogije Evil Dead i Spiderman - pa kako onda ovaj film može biti uopće loš. Tko voli psihološke trilere s elementima horora i suspensea, svakako neka pogleda ovaj film.

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

dar

slabo.. privukla me jako recenzija, ali kad se pogleda film daleko je to od dobrog. previshe predvidljiv film, glumci loshi, pogotovo Cate Blanchett.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju