Divan život

Robert Hrkac

NAJLJEPŠI BOŽIĆNI FILM,I JEDINI NEISKVARENI FILM O BOŽIĆU...SRAMOTA DA PUŠTAJU ZA BADNJAK NAVEČER PRČENOG BEN AFFLECKA I ONOG NARKOMANA CULKINA ILI JEBENOG VILENJAKA..SVAKA ČAST FILMU,KOJI ME OBORIO S NOGU PREMDA JE REŽIRAN 1946

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Vječni klasik

Sramota ali tek sam ga danas pogledao i to prvi put u životu. Imao sam i ranije par prilika ali nisam ga smatrao nečim posebnim. Igrom slučaja sam si nabavio BluRay verziju u boji pa sam ga ipak pogledao. Film je normalno, odličan. James Stewart i Donna Reed baš pašu jedno drugom.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

klasik

steta kaj ga nece biti na telki ove godine..odlican je film; tuzan, smijesan i presladak. andjeo je genijalan i fore su mu predobre ;)). ah, ti stari filmovi...

Ocjena recenzije: 1.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Božićni

Legendarni božićni film Franka Capre, koji treba prikazati svakog Božića, a ne onu debilanu 'Sam u kući:15.dio'. Topla i dirljiva ljudska priča, zapravo uopće nije tipična i sladunjava kako se može očekivati s obzirom na vrijeme radnje. Klasik koji treba gledati.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

grije srce

Ovaj divan film rezerviran je za ljubitelje klasika, za nepopravljive romantičare, emotivce i one koji polude od sreće za Božić zarazno je prenoseći na ljude oko sebe! Znači za mene. :) Poruka filma: Usporite malo dok trčite za novcem, ugledom i moći! Prave vrijednosti i sreća bliže su vam nego što mislite. Treba samo pomno pogledati u oči onih koje volite.

Ocjena recenzije: 4.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Klasik Franka Capre

Dugo sam zazirala od ovog gledanja ovog filma jer ga nebrojeno puta citiraju kad treba ismijati 'duh Bozica', a i zadnju smo scenu svi vidjeli valjda milion puta. Ovo je zapravo krasno snimljen, nimalo bozicno-ljigav film, u biti vrlo mracne i gorke price o zivotu covjeka koji misli da bas i nije s njim imao puno srece. Kad mu se sreca na kraju konacno nasmijesi, ona je stvarno zasluzena, a nije rijec o necemu sto veselo donosi Djed Bozicnjak. James Stewart je fantastican u glavnoj ulozi.

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

must have božićni klasik...

dirljivo i prekrasno...na stari dobri način

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju