Omen 666

lose,veoma

Dosta los film u odnosu na prvi ovo je stvarno komicno...mislim da bi se trebao uvrstavati kao laganiji triler.Dosta slaba gluma..ima i dobrih scena.Ko voli neka pogleda solida ali samo solidan triler jer OMEN nije HOROR

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

super 666

prelud je film i najvise volim te filmove 666 666 666 666 i am 666!!!!!!!!

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Još jedan remake

Nikada mi neće biti jasna koja je svrha snimanja ovakvih filmova. Napraviti remake kultnih ostvarenja na način da se snimi skoro identično kao i u originalu, meni ne predstavlja nikakvu veliku umjetnost. Usprkos tome film se može ocijeniti kao gledljiv. Budući da sam original odgledao (i jako me dojmio) ova nova verzija nije mi ni na trenutak djelovala kao horor zbog navedenoga na početku recenzije. O glumačkoj ekipi ne treba ništa posebno pisati jer nije ni ostvarila posebno dojmljive role. Ono na čemu se temeljio horor efekt orignala (da je malo dijete u biti glavni negativac i utjelovljenje zla) ovdje nije toliko kvalitetno napravljeno, a mali Seamus Davey-Fitzpatrick u ulozi Damiena nije nije ni približno efektan kao Harvey Stephens u originalu. Nadalje u ulozi Damienovog oca u orginialu smo gledali legendarnog Gregory Pecka, dok u ovoj verziji njegovo mjesto je zauzeo Liev Schreiber koji nije ni približno upečatljiv kao Peck. Ono što je najviše zanimljivo kod ovog filma su stvari koje su događale oko filma za vrijeme snimanja (trovanje hranom filmske ekipe, misteriozno uništenje filmske trake sa snimljenom zadnjom scenom filma) i za vrijeme postprodukcije (premijera filma održana 06.06.2006.).Producenti i marketniški dio ekipe kao da je znao da uspjeh filma ne može bazirati na kvaliteti, pa su se okrenuli povezivanjem filma sa uvijek misterioznim i za ljude zanimljivim ''brojem zvijeri-666''. (Na DVD-u je solidan dokumentarac o teoriji broja 666). Na kraju može se reći da je ovdje riječ o još jednom (nepotrebnom) remakeu, a svima koji ga nisu gledali preporučujem da se odluče za originalnu verziju iz 1976.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Zanimljivo

Pa film je ok..gledljivo..sviđa mi se scenarij..al me ljuti kraj..nedorečen je i zapravo zahtjeva da bude snimljen nastavak al inaće skroz ok može se pogledati..

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

remake

standardnih isfuranih ali dobro provjerenih horror scena u ovom filmu ne nedostaje. klasicno odvijanja price vec je ipak pomalo pretjerano puno puta ponavljano, pa je i postalo dosadno i naporno. no posto je ovo ipak remake filma koji je obiljezio razdoblje, gledano sa tog aspekta ovo je potpuno solidan film, u kojem je ako nista drugo modernizirana neobicna nekada originalna prica. na pristupacan su nacin, bez pretjeranog experimentiranja priblizili film onima koji nemaju zivaca gledati starije "monotone" klasike. shvatiti ce i ovako u cemu je poanta i misao price.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Prosječno

Iako ima par šok scena, ukupna atmosfera nije ni blizu originalu iz 1976 (Predskazanje)

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

666 ! Omenko!

Već viđeno.... Nije na zavidnoj razini. Teško je dati više od trojke. Ima mnogo boljih i napetijih hororca.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

ODLIČNO!

Meni je ovo jedan od najboljih horora u 2006.-toj godini!Odlična gluma,jezovito gradiranje napetosti,sve u svemu super!Šteta što je mali Damien ostao živ na kraju!Malo đubre!

Ocjena recenzije: 2.67 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju