Tristan + Isolde

doista legendarno

Nevjerojatno. Po meni jedno od najboljih dostignuća majstora Ridleya Scotta. James Franco je odličan u ovom filmu.

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

odlicnoooo

ma film je jednostavno super,obavezno ga morate pogledat. odlicna ljubavna prica

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

odlično

ovo je film koji ni u jednom trenutku nije dosadan...odlična,svevremenska ljubavna priča koja će i macho muškarcu natjerati suze u oči...predjeli snimanja predivni,glumci izvrsni...preporučujem svakome

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Ljubav je bol...

Iako se u velikoj mjeri razlikuje od knjige, oboje, i film i knjiga, su zanimljivi na svoj način ali ih povezuje ista ideja nesretne ljubavi. Oduševilo me što se zaista vidi tragičnost, uznemirenost i želja za nečim nedostižnim i u liku Tristana i u liku Isolde. Jedna predivna priča o osjećajima ljubavi, časti i ponosa. Sviđa mi se odabir glazbe i odabir glumaca. Neznam tko li je mogao bolje utjeloviti ova dva lika. Ovo je jedna predivna priča srednjeg vijeka s isprepletenim osjećajima tuge i nesreće kao temeljnima. A što i kako se događa pogledajte sami.

Ocjena recenzije: 4.25 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Tristan+Isolde 4ever!

što za reći za ovaj film nego- naprosto divno. Pogledala sam ga već 3 puta i svakim putem se iznova oduševim divnom pričom, dobrom glumom, predivnom scenografijom i još divnijom glazbom. James Franco je iznimno utjelovio lik Tristana- doslovce mu vidiš tragediju u očima. Da Tristan živi u današnje doba, zasigurno bi bio neka izmučena, neshvaćena umjetnička duša. Isoldin je lik također prekrasan, također tragičan. Sve u svemu- predivna ljubavna priča koja malo koga može ostaviti ravnodušnim. To je priča o ljubavi, časti, dužnostima i, ponajviše, pogrešnim odlukama.... Some people are born with tragedy in their blood...Tristan&Isolde are those people. My face in thine eyes, thine in mine appears,And true plain hearts do in the faces rest; Where can we find two better hemispheres,Without sharp north, without declining west? Whatever dies, was not mixed equally;If our two loves be one, or thou and I love so alike, that none can slacken,none can die.

Ocjena recenzije: 4.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju