Američka pita: Vjenčanje

American Pie 3

Nisam ga odgledao do kraja, iako mislim uskoro. Vrlo dobar nastavak prošla dva seriala. Ocjena: 3,6/5

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Najbolja AP

Definitivno najbolja AP.. Likovi ufurani izbacen onaj dosadnjakovic sa onim senzitiv sranjima nema vise onog sranja za sljedeci korak, stifler ludi nego ikad kako frajer kara bakicu i jede gon+vna ahahahahaha... u kinu sam prdnuo od smjeha al sva sreca da su se ljudi tolko smijali da niko nije ni cuo...!!! PREPREPRE dobar fim 10/10

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

2. po redu po humoru od AP...

od američkih pita (1. mi je AP 2) Jim i MIchelle su baš sladak par i to je super način da završe ovu trilogiju sa originalnom postavom ovih komedija!:)

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

WEDDING

Američka pita: Vjenčanje....Volim takve filmove...kad mogu pustiti mozak na pašu,:) ...i smijati se raznim glupostima,i jednostavno opustiti. Zato ću ocijeniti ovaj film sa 5.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

American Wedding

Americka pita:Vjencanje , gledala sam ga dva-tri puta,dobar je,meni se svidja!

Ocjena recenzije: 1.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

TREĆA NESREĆA...

Prve dvije Američke pite su mi se dosta svidjele i logično je da sam posudio i ovaj treći, i hvala Bogu, zadnji dio. Američka pita: Vječanje je najkraće rečeno, neduhovita komedija. Sve fore koje su u prva dva dijela možda i bile duhovite, ovdje ne funkcioniraju. U svih 96 minuta, film ima možda dvije ili tri zabavne scene, ali to je premalo da bi film bio dobar. Glumački nastupi su već pomalo iritantni. Likovi su stereotipni i klišejizirani da boli glava. Redatelj Jesse Dylan je očito previše gledao komedije braće Farrelly i njegov film izgleda kao blijeda kopija filmova tipa Svi su ludi za Mary. Ali problem je u tome što Dylan jednostavno nije toliko maštovit i vješt kao braća Farrelly. Ovo je isfurana, ispucana i nemaštovita komedija, ali dajem pozitivnu ocjenu samo zbog nekolika scena koje su me koliko toliko nasmijale. Ocjena filma: 2

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Vjenčanje

Treći dio mi je možda i najbolji.Film je ispunjen sa puno dobrog humora koji će vas nasmijati do suza.Stvarno je ludnica od film i jednostavno morate pogledati.Ako niste,morate pogleadti prvi i drugi dio,zato jer onda neke fore u trećem filmu nećete skužiti.

Ocjena recenzije: 4.25 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Film za opuštanje

Još jedan lagani film, film za nasmijati do suza. Tipa kad starci upadnu na momačku večer za Jima sa zločestom policajkom i sobaricom, te gologuzim "prijateljem". Za krepat od smijeha. U svakom slučaju treba pogledati.

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

najbolji od svih nastavaka

Jim legenda, super film, puno otkacenih scena, najbolja scena odlazak u gay bar i stifler kada jede "keks" ha, ha ludilo

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Najlošija američka pita

Prvi je film bio simpatičan, drugi možda čak i bolji, ali treći je već silazna putanja ovog dopadljivog serijala. Neki stari štosevi već postanu zamorni, a i cijela priča ovdje već poprilično puca, pa film više nije ni zanimljiv. Više nije zanimljiv čak ni Jim's Dad! Pa gotovo ni Stiffler's Mum!

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Jim's Dad!

Najbolji lik na svijetu! Obožavam ga! Ostalo je taman primjereno jednoj komedijici - malo toilet humora, malo seksa s bakama i neloš soundtrack - može proć!

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Super komedija!

Jim i društvo još uvijek nam mogu ponuditi veliku količinu zabave. Ovaj put Jim i Michelle se žene, a zapleti koji pri tom nastaju su urnebesni i zabavni. Kao zadnji u serijalu, meni je i najbolji. Ovaj se put možda malo previše otišlo u karikiranju Stiflerova lika, ali doživljaji s njim su opet nezaboravni. Scene poput odlaska u gay bar, dvije striptizete u kući za vrijeme posjeta Michellinih roditelja pa do samog kraja u hotelu gdje se vjenčanje održava jednostavno su zakon! Ako tražite dobru komediju našli ste je.

Ocjena recenzije: 3.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju