Čovjek od pruća

Original

Pogledajte original iz 1973, daleko je bolji od ovoga. Osim ako niste zadrti kršćanin, naravno da vam bude loš film.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

ajmeee...

owo je uzasnooooo...uopce nije neki horror...tako je dosadno...uff...xP

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

nije toliko loše

Nakon niza loših komentara na forumima i filmskim portalima od ovoga filma nisam očekivao ništa. Nako šta sam od strane ostalih filmofila stekao loš dojam o ovome filmu i očekivao sam sve najgore. Međutim, meni u globalu zbog toga film nije bio loš. Sve ono što mi je loše u filmu bilo je očekivano pa se nisam puno razočarao. U redu, gluma je loša i ne ide mu u glavu kako veliko filmsko lice Nicolas Cage može glumiti u ovakvom filmu. Dijalozi su također glupi i zbrzani, radnja je vrlo spora. Uglavnom, ponekad film ima zanimljivu atmosferu i po tome me malo podsjetio na Zaselak koji mi je vrlo drag, što mi je malo pboljšalo dojam. Naravno, kraj je glup jer Cage biva spaljen sa glupim motivom i to spaljivanje kao da je nekako usputno a zapravo se cijela priča krila pod time da je Cage žrtva urote spalljivanja odnosno žrtveno janje. Ipak,film nije toliko loš, očekivao sam i gore, mislim ipak da su ljudi previše očekivali.

Ocjena recenzije: 2.33 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Čovjek od Pruća

Da, preporuka za fanove trilera. Nešto opet posebno, nepredvidljivo, napeto. Nicolas Cage super je opet odigrao svoju ulogu , iako je na kraju pogubljen vatrom..... Vrlo zanimljiv film. Pogledajete ga!

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Glupo

Još jedna prerada starih horora koja je u ovom slučaju podbacila. Nicolas Cage je dobar glumac,ali ovaj film je promašaj kakav nije trebao.Još gluplja uloga u filmu je uloga Ellen Burstyn,poznata po super hororu ''Istjerivač vraga''. Nema se što drugo reći: FILM NE VALJA I UŠTEDITE SVOJE VRIJEME NE GLEDAJUĆI GA!

Ocjena recenzije: 2.75 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

grozno!

it sucks!

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju