Vrana

The crow

predobro!!!

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

vrana

film sam pogledao i odmah mi se svidio jer je taman atmosfera odlično nadopunjavala samog brandon lee sto se tice glume tu bih posebno istaknuo brandona koji je barem po meni odglumio jako dobro odglumio te da nije poginu(počivao u miru)biovelika zvijezda uz njega se dobro natpotpunuje ernie hudson no ne kao i on ostali glumci su malo losiji no i michael wincott je odlično odglumio negativca koje on i najčešče glumi po meni svakkako treba film pogledati

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

odlično!

odličan film, odlična gluma,odlična ideja za film i odlična muzika-savršen film vrijedan pamćenja ...šteta LEE-a ko zna gdje bi mu bio kraj da nije tako tragično završio(počivao u miru)! samo mi je žao svih nastavaka koji su umanjili savršenstvo prvog filma!

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Mračno i odlično

Film sam gledao nekoliko puta i stavarno mi je odličan, onako mračan i cijelo vrijeme surov osječaj. Ulice stalno mokre od kiše pojačavaju tamni ton filma. Sama gluma i nije nešto posebno, ali ju spašavaju odlične scene i neke rečenice poput: "Žrtve, nismo li to svi?"

Ocjena recenzije: 2.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Atmosferično

Vrana je film koji uživa kultni staus. Što zbog same teme, što zbog smrti Brandona Leea na snimanju. Davno sam ga gledao prvi put i tada ga nisam baš razumio, no sad ga smatram vrlo dobrim u nekim trenucima čak i odličnim. Najjači adut filma svakako je atmosfera. Mračan svijet kriminala, morbidno okruženje zločina i osveta kao lajt motiv cjelokupne radnje. Karizmatični Lee nosi film i daje mu još jednu dimenziju. Iako, gledajući u globalu, gluma nije na visokom nivou, sjajna scenografija je pokriva. Nekoliko sjajnih scena uvelike podiže moje mišljenja o filmu, dok je kraj malo sladunjav, američki. Uz pokoju manu, svakako film koji vas neće razočarati.

Ocjena recenzije: 0.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

vrana

Film sam gledala nekoliko puta, a svaki put je doživljaj drugačiji. Ne znam da li mi se sviđa ili ne, da li s vremenom blijedi ili je postojana mrlja kao i prvog dana 1994. kad je izašao. Taglines su mu: Believe in angels. In a world without justice, one man was chosen to protect the innocent. Real love is forever. Ima još jedan koji je povezan s atmosferom filma, ali sad mi nije bitan. Posebno mi se sviđa "Real love is forever" jer u to vjerujem. Vjerojatno sam se zato toliko uživila u scene zlostavljanja i ubijanja mladog para. Moram istaknuti onu scenu sa sjekirom - odlična je! Mislim da film zaslužuje trojku. Možda bih mu nakon prvog gledanja dala 4 ili -5, ali sada je tako.

Ocjena recenzije: 1.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju