Dragonfly

preporuka

Izuzetno lep i dirljiv film, bez obzira na godine i pol preporucujem ga za gledanje.

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

presavršen film!

Ovo je drugi po redu meni najdraži film. A i u prvom glumi Kevin :) Uistinu, i nasmije te i rasplače (iako nisam jedna od onih što cmizdre uz tv), preporučujem ga svakom.

Ocjena recenzije: 1.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

iznenađujuće zanimljiv

Iako je hrvatski prijevod naslova filma skroz bezveze-mislim da su preveli "Šesta stepenica" ili tao nešto, i s naslovom i naslovnicom dvd-a izgleda kao da je film nekakav horor, iznenadite se kad pogledate film. Iako izgleda skroz mračan, zapravo je dirljiva priča, možemo čak reći i drama, o životu poslije smrti. Film daje nadu, veoma je zanimljiv, a i Costner je bome dobro odigrao svoju ulogu. U svakom slučaju vrijedno gledanja i preporučila bi ga svima.

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

NADNARAVNO

Ovo je najkraće rečeno, vrlo solidan mješanac filmova: Mothmanova proročanstva i Šesto čulo. Dragonfy je predivna priča o vjeri, životu poslije smrti i snazi ljubavi. Glumačka postava je odlična. Kevin Costner je jako uvjerljiv u svojoj ulozi. Kathy Bates daje posebnu energiju ovom filmu. Linda Hunt, često podcijenjena glumica, ovdje daje vrlo dobru ulogu. Režija Toma Shadyaca je izuzetno amtmosferična i napeta. Ovo nije horor, ali ima nekoliko 'spooky' trenutaka. Ukratko, Dragonfy je vrlo solidan nadnaravni triler koji nema kvalitetu Šestog čula i Mothmanovih proročanstava, ali je svakako vrijedan gledanja, prije svega zbog odlične i intrigantne priče. Ocjena filma: 4

Ocjena recenzije: 1.67 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju