Dva tjedna za ljubav

preporuka

vrlo lep romantican film

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

baš ništa posebno..->

Zapravo me razočarao film, inače volim Sandru, ali uopće nisam osjetila nikakvu kemiju između Hugha i Sandre, baš su mi bili čitavo vrijeme kao poslovni suradnici više, nego nekakav par i sve mi je bilo previše nategnuto uopće za tu njihovu vezu... :/ Osim ponekog smiješnog trenutka, ništa posebno.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Dva tjedna za ljubav

Ovaj film često puštaju na raznim tv stanicama i ja ga uvijek gledam. Da, jasno mi je da to nije ništa spektakularno ali ja ga jednostavno volim. Slatki su mi njih dvoje, smješni su mi, pričica koju žive nije isprazna... Grant mi ekstra simpatičan kad se na kraju filma šokira ( I'm shocked!) kad vidi kako je Sandrin stan mali u odnosu na penthaus-e u kojima je on navikao stanovati :)))

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

.....

bljax. tema je bezvezna...glupa radnja...s. bullock mi baš nije favorite, ali h. grant je imao i boljih glumačkih ostvarenja! šteta za njega. ne isplati se ovo gledati...niti malo...

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Two weeks notice

Inače ne volim sladunjave filmove, ali ovaj film me ugodno iznenadio. Preporuke svima za podizanje raspoloženja. Radnja o odvjetnici Lucy koja pokušava spasiti stare zgrade od kulturne važnosti da ih ne sruše, pa tako odmah na početku filma završava u zatvoru. Zatim saznaje da će doći do rušenja Društvenog centra u kojem je praktički odrastala, ali se odlučuje na totalno drukčiju taktiku spašavanja, ide direkt osobi koja je zadužena za to rušenje (naravno radi se o Hugh Grantu) i tako joj biva slučajno ponuđen posao u toj tvtci (jer on uvijek odabire "odvjetnice" koje su lijepe i praznoglave i brat ga zbog toga maltretira, a ova je prava odvjetnica). I tako počinju ludosti, o kojima vam više neću pričati, nego vam samo reći, posudite film, nećete se razočarati.

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Sandra+Hugh,zaljubljeni par.....

Iznenadilo me zašto ovako niska ocjena?Mislim ok,dakako da nam ovaj film ne nudi ništa novo i inovativno u pogledu priče,te svi znamo od početka da će Hugy i Sandra na kraju završiti zajedno,ali ipak,gledajuči u cjelino,ovo je do tog kraja dosta zabavan i gledljiv film,te vam nimalo nebi smio biti dosadan ili ljigav.Upravo zahvljujući odličnim i komičnim izvedbama Sandre Bullock te posebice Hugh Granta,čije me je djetinjasto,razmaženo i pomalo ženskasto ponašanje fakat nasmijalo u ovom filmu,a ništa lošija nije ni Sandra,kao što več rekoh.Imala je i ona nekoliko dobrih štoseva,posebice me je nasmijao onaj kad ju "prišerafi" u autu,joj..neugodno..hehe.. Šta se tiče sam režije redatelja a ujedno i scenarista Marc Lawrencea,nebih ju nešto posebno isticao,sasvim rutinski i solidna režija,ali uostalom ovo i nije neki žanr u kojem bi se s te strane moglo uvesti nešto inovativno i neviđeno. Osobno nisam očekivao ništa posebno od ovog filma,pa čak ni da bude smiješan,barem ne u tolikoj mjeri u kolikoj mi jeste bio smiješan,jer baš i nevolim Hugh Granta i večina njegovih filmova mi je totalna ljiga,ali nakon ovoga filma možda i promjenim mišljenje,a možda i ne..uvijek postoje iznimke,zar ne?!Kemija između njega i Sandre je i više nego vidljiva i zato film savršeno funkcionira na tom nivou. Valja spomenuti kako je ovo inače druga zajednička suradnja Sandre i redatelja Lawrenca,od sveukupno tri suradnje,uključujući naravno i ovu,naime njih dvoje su surađivali i na još jednom Sandrinom hitu,a to je meni osobno dosta zabavna Cura na zadatku.A treču suradnju su ostvarili na nastavku tog filma,nastavak doduše nisam gledao,ali koliko čitam u kritikama tog filma,večina vas kaže da je loš,no morat ču procjenit sam heheh.. No ovaj filmić im je savim solidno prošao u kinima(zarada od 93 mil$). Sve u svemu dosta zabavan film koji prije svega vrijedi pogledati zbog odličnih i zabavnih izvedaba dvoje glavnih glumaca,a i ne traje predugo pa nije naporan,i samo zato ocjena više...

Ocjena recenzije: 4.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju