Slutnja

Zbunjena domaćica

Linda (Sandra Bullock) je američka domaćica koja saznaje da je njen muž Jim Hanson (Julian McMahon) doživeo fatalnu saobraćajnu nesreću.Ali sutradan ona se budi i zatiče supruga za trpezarijskim stolom kako doručkuje.Sledi ponavljanje takvih situacija, pa Linda shvata da može da predvidi buduće događaje, neposredno pre nego što se dogode...Mennan Yapo potpisuje natpriorodni triler po scenariju koji je napisao Bill Kelly.Poigravanje s vremenom, ispitivanje koliko je to relativan pojam, ovde se koristi u cilju prezentovanja napete priče koja će izmeniti živote tipične američke porodice.Dinamika cele radnje postignuta je dok prosečan gledalac grozničavo isčekuje hoće li požrtvovana supruga uspeti da spase svog supruga.Solidna režija, uz zapaženi performans Sandre Bullock, definitivno jesu aduti ovog filma.Možda je mana što se radnja previše oslanja na pokušaje očajne domaćice (ima je i u krupnom kadru, možda malo suviše), pogotovo što kraj filma donosi neke (neočekivane) odgovore.No i pored toga, triler nije ispao loš, s obzirom da ima dovoljno napetih, pa i neočekivanih momenata.Vredi pogledati iako sama radnja traži dosta pažnje kako bi se povezale sve niti zamršene problematike ljudskog prihvatanja realnosti.

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

film

film je dosta kompliciran al se sve shvati kad se prikazu svi dani.Tema mi se jako svida no nije nista posebno kao da je vec viđeno.no film je sve u svemu dobar.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

komplicirano

film je kompliciran i bio bi mi za 1 da nije bilo kraja koji me je u potpunosti oduševio...sve se na kraju razjasni sve do zadnjih 10 minuta i to je puno pomoglo ocjeni filma...toliko sam bio živčan jer nisma ništ razumio i kad je došao kraj sve sam skužio i sve je super bilo...i film mi je unatoč svemu ipak za 3

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

O filmu....

Taj sam film bila gledati u kinu i jako mi se sviđa! Svakako se treba pogledati!

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

s l u t nj a

kada bi ovaj film pratila malo manje napeta muzika, mogli bi ga komotno svrstati pod drame i to ne preuspjesne. dijalozi su ispod svakog nivoa (razgovor u crkvi??), no sama ideja, pa cak i njena razrada nisu toliko lose, nagađanje "sto se tu događa" postaje naporno nakon nekog vremena, a kulminira na kraju kada se dogodi-nista. sandra bullock je fantasticna, stvarno "nosi" film, pa se zbog nje vjerovatno i najvise prica toliko o ovom filmu, za kojeg se ocito nisu mogli odluciti kojeg bi zanra trebao biti. toliko nepotrebnih horror scena, triler momenata koji se ne uklapaju, samo nas nerviraju kada se shvati da nemaju smisao. pogledati samo ako stvarno nemate boljeg izbora...

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

kritika filma slutnja

malo čudan film,puno se toga ne može razjasniti,prvih pola sata je zanimljivo ali kasnije počinje žicirati već viđene sitvacije.

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

superrrrr

film mi je super .... stvarno....puno je zapleta!!!!!!!!!!!gledajte slutnju.to marate pogledati!!!jer je superrrrrrrrrr

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Gledljiva obiteljska pouka

Ovaj film je klasičan primjer priče koju možete saznati iz foršpana:). Ne nudi apsolutno ništa novo i predivdljiva je od početka do kraja, a jedino nepredviljivo je što je kraj jasan od početka, a očekujemo neki patetični i nagli obrat. Priča je u biti bolje razrađena nego što sam očekivala čitajući sadržaj gdje žena iz idilične obitelji malo vidi muža živoga, malo mrtvoga... Najveći preokret bio bi što ju muž vara, iako na to sumnjamo od početka. Preokret preokreta je što ju muž nije prevario, nego se u posljednji trenutak predomislio. Postoje nedosljednosti u filmu, pa tako u totalno zbrkanom dožviljavanju dana djevojčica ozljede, koje pretpri u jednom danu, dva dana poslije nema, a u svim ostalim danima nakon ima. Postoje sitnice koje se ne mogu progutati, a ovo je jedna od takvih. Film je gledljiv u svakom slučaju, ali njegova greška je i u tome što je na kraju mnogo više drama nego triler, jer sva napetost i zanimanje o čemu je riječ, kako, zašto i čemu ona doživljava pomiješano te dane - neslavno propada, gotovo nasilnim završavanjem filma, gdje glavna junakinja gladi svoj veliki trbuh, rezultat njezine ljubavi prema pokojnom suprugu kojeg u par scena želi pustiti da umre, smatrajući da je tako bolje. No, fatalni susret sa svećenikom u njoj probudi želji za životom i to je i poanta djelca. Patetično, klišejasto, slatke djevojčice i ne predugi film, s relativno zgodnim parom. Ispod prosječni prosjek.

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Scenario?????

Bill Kelly scenarist ovog filma uspio je sam sebe zapetljati. Covjek je postavio niz nepovezanih teza koje je ocajnicki htio povezati, ali nije uspio. Redatelj Yapo (valjda Japanac) odlucio je zavrsiti odjednom film i konacno ubiti muza Sandre Bullock. Svima nam je bilo lakse nakon toga cina. Mogao je komotno skratiti film na 65 minuta scenaristicke konfuznosti. Htio bih napomenuti da ovaj film obavezno treba pogledati jer se u njemu ne radi o nicemu. (Slicno kao i nedavno film Broj 23 sa Jimom Carryem u kojem se takodjer ne radi o nicemu.). I usput, mogao je ostaviti isto tako muza Sandre Bullock zivim jer bi film vise zaradio na Box Office-u (zbog Happy Enda).

Ocjena recenzije: 4.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju