Trzalica sudbine

Homage rocku

Pick of destiny Band Tenacious d je u trenutku izdavanja trzalice sudbine već postajao 12 godina, a u ovom filmu možemo svjedočiti njihovom nastanku i epskoj avanturi u potrazi za trzalicom sudbine, koja je okrhnuti zub samog sotone te će im omogučiti da postanu najbolji band na svijetu(naravno, samoproglašeni). Glavne uloge pripadaju jack blacku i kyleu gassu, koji ''glume'' sami sebe, a i sami su napisali scenarij. Zašto sam spomenuo da tenacious d(band Jacka blacka i kylea gassa) postoji već 12 godina? Zato sto se to vidi kroz cijeli film, imaju sjajnu kemiju između sebe i vidi se da se zabavljaju, zvuci kao nebitan podatak ali nije, za ovakvu vrstu filma je to nužno i baš zato je film uspješan u nasmijavanju publike. Osim što su dečki dobri glumci, sjajni su glazbenici i film će se posebice svidjet ljubiteljima rocka, ne samo zbog pjesama koje je tenacious d napisao i izveo unutar filma, nego i zbog pojave glazbenika s rock scene u samom filmu(Dio, Dave Grohl). Moram priznati da mise film toliko svidio prvi put kad sam ga gledao da sam odmah skinuo cijelu diskografiju banda, a uvjeren sam da nisam jedini. No dobro, pogledati film ili ne? Svatko tko voli humor jacka blacka i fan je tenacious d-a ili generalno rocka kao glazbenog žanra, toplo preporučam trzalicu sudbine. Ostali se neće zabaviti. Ja na svu sreću spadam u ovu prvu kategoriju i zato je ocjena: 4/5

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Nije odlično ali vrlo dobro

Nakon razočaravajučeg Rowana (Mr.been) pogleado sam ovu komediju.I...he he he he...počeli iz mene izlaziti ovi hihoti, prerasli kasnije u smjehove (pardon trebalo mi je malo više vremena jer sam upao u lagani san sa Mr.Beenom). ovaj dečko (Jack Black) stvarno imao ono nešto što današnju komediju drži na vodi. Šteta što nisam veči poznavaoc rocka tako da bolje znam procjeniti soundtrack u ovom filmu, ali iz mog laičkog iskustva, pogotovo dvoboj sa vragom je bio odličan. Humora ima dosta. Ocjena nije odličan jer se u jednom djelu filma malo pogubilo ali za oprostiti im je.

Ocjena recenzije: 4.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Odlično...

Zakon komedija. Ukoliko ste rocker i rock glazbenik ovo vam nemre bit loše. Nešto poput također odličnog Wayne's Worlda! Ehh da je više ovakvih filmova!

Ocjena recenzije: 4.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju