Simpsoni film

!!!!!!

super je ovaj film, i svatko je pravi smrdljivac tko kaže da nije. zabavno, smiješno i izvanredno!

Ocjena recenzije: 3.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Zanimljivo

Iako nisam pretjerani ljubitelj Simpsona i ostalih članova ovog animiranog crtića,ovaj film mi se užasno svidio..nisma nikad bša ni pratio Simpsone tako da ni nisam znao da može biti tako zabavan i duhovit..ne zna se tko je najjači od likova,svaki lik je po nečemu poseban i smiješan..nikad se nisam smio baš na neki crtani a ovaj je bio jako blizu tog..svidjele su mi se poneke iznenadne scene kao recimo kad je usred filma pisalo nastavlja se a ja skoro ugasio film jer sam mislio stvarno..uglavnom ovo moraju pogledat ljudi svih uzrasta jer će te se ugodno iznenadit a i neki nasmijat...ne mogu reči da li je bolja serija ali mogu reći da su simpsoni kod mene dobili jedan veliki plus...crtić definitivno nije predvidljiv kao niti jedan,eh kad bi svi filmovi bili takvi..ja ne ocjenjujem filmove kao filmove već svkai u svom žanru tako da gledano iz kuta crtića ovaj film od mene dobiva največu ocjenu..:))

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

IZVANREDNO

Odlično!Dugo se nisam ovako nasmijao.

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

razočarana..

film me razočarao. o sinkroniziranoj verziji da pričam - simpsoni u originalu, epizodno - mnogo bolji.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

jedva prosječno

veliki sam ljubitelj serije ali film mi se jednostavno ne svidja. moram priznati da sam ocekivao puno vise. u cijelom filmu su smijesne samo dvi fore- spider-pig i situacija kada pokradu Moa u kaficu. i to je sve. ŽIVILE SIMPSON SERIJE!

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

O filmu....

To je jedan od najboljih crtića kojih sam ikada gledala! Ako postoji čovjek koji nije gledao ovaj crtić, imam savijet:videoteka još radi :)!

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Epizode su bolje!

Ovaj film nije loš, ali je mogao biti i bolji, jer je ipak dugometražni! Epizode su puno bolje urađene! ovo je samo jedna duža epizoda! Mada moram priznati da sam se slatko nasmejao na nekoliko scena! U svakom slučaju dobar film! Aj karamba!

Ocjena recenzije: 2.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Simpsoni

Film je prva liga,pogotovo maestralni Homer koji nije ni u dugometražnoj verziji zakazao,baš suprotno nakon silnih sezona na televiziji film kao da je osvježio njegov lik. Film ima i vrlo važnu pouku o očuvanju okoliša što je uvijek dobra stvar. Uglavnom jako dobro filmsko iskustvo.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

the simpsons

meni su simpsoni super, a svaka epizoda, bez obzira a sam ju već gledal ili nisam, me nasmije do suza. isto kak i ovaj film.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

ides

simpsoni su uvije simpsoni. da li traju pola sata ili kao dugometražni film,nije bitno. mmmm simpsoni

Ocjena recenzije: 4.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

super

film je stvarno originalan i odličan i svakog će nasmijati, unatoč tome što je snimljeno već 400 epizoda serija, simpsoni su još uvik najbolji

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Svinja Pauk....

Ne, ipak sam pogledala originalnu verziju.. Film je odlično napravljen, tv-serija je prebačena u genijalan filmski -over the top- spektakl. Pa, kad se već ide na big screen, treba biti big,ne? Simpsoni već na početku počinju sa dugim serijama smijeha, pripremili su stvarno dobre fore držeći se i nekih starih formula koje zapravo nikad ne ostare- tipa kada vas navode na jednu stvar, a na koncu bude nešto deseto.. Sve vrvi likovima koji su se pojavljivali tokom godina što će naravno oduševiti hard core fanove koji seriju prate oduvijek i snimaju je na kasetama-kao yours truly :). Takvi fanovi znaju da Simpsoni već neko vrijeme ne sjaje kao nekad, ali su ovim filmom pokazali kako još uvijek mogu stvoriti kvalitetan, duhovit, ali smislen film. Uostalom, vjerujem da su se neki osjećali kao Bart i Lisa kada je izašao Itchy & Scratchy Movie..to je poseban osjećaj. A naravno ni famozni Spider-Pig... i pjesmica njemu u čast-to nije za propustiti. Stoga, pogledajte Simpsone, nezaobilazan film za sve fanove Simpsona, a i za one koji će to tek postati. Možda sam presubjektivna, ali im moram dati peticu.

Ocjena recenzije: 4.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Simpsons The Movie

Jednostavno nemogu zamisliti ništa smješnije ove godine od ovog dugometražnog animiranog filma.Ukraatko,kome se sviđa Simspon serija,ovaj film će brzo zavoljeti.Ako prije toga ne umru od smijeha:D

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

legende

tko voli simpsone taj ce uvijek biti odusevljen

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju