Čiča miča, (ne)sretna je priča

trud ali uzaludan

Da, zapravo jedino shto se vidi kroz ceo film jeste da su ulozili mnogo truda, ali za dz. Prica je slaba a animacija jos slabija. Cak mu ne pomazu ni 'glasovi slavnih'.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

nesretna...

bas je nesretna prica vrijedi pogledati tko voli dobru animaciju ima sta da i vidi vrlo dobro

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

O filmu....

Iskreno crtić je dobar,ali očekivala sam više,puno više! Početak je zanimljiv,ali što crtić ide dalje to postaje dosadniji...ovo trebate pogledati samo ako nemate što raditi...

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Ovo je nesretna priča

Gdje je nestao Walt Disney sa svojim klasičnim bajkama s happy endom? Zašto sad bajke, crtići i filmovi za djecu moraju imati više lošega nego inače? Iako sam se tijekom crtića i nasmijala, imala sam osjećaj da sam to već negdje vidjela, i jesam vidjela sam, sve ke isto tako napravljeno u Shreku.Shrek je bio prvi takav crtić pa je bio zanimljiv ali kod mene "od viška glava boli". Izgleda da se u zadnje vrijeme nastoje raditi crtići koji će više "dočarat" današnje vrijeme gdje postoji više zla ali ipak na kraju sve ispadne dobro iako ne onako kako je bilo planirano. Svejedno,mislim da će biti još promašaja ako se ovako nastavi. Nije smiješno i nije zanimljivo. Sad ima treba nova tema koja ne smije biti ružan glavni lik ili maćeha koja je gora nego inače. Možda da se na neko vrijeme ostave crtića?!? Da je stvarno imalo nesretan kraj, možda bi bilo mnogo bolje! Ovako ćete to pogledat, izvadit DVD-e, leći u krevet i sutradan zaboravit što ste gledali. Samo zbog truda je crtić za 2!

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju