Legenda o medvjedu

legenda o medvjedu

super crtić

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Volim crtiće!

Animacija je prekrasna, priča onako dječji iskrena i poučna, zabavna i smiješna. Tipični Disney i ne treba drugo ni očekivati - odraslim cinicima, u koje volim ubrajati i sebe (ali ne je o crtićima riječ) se, naravno, neće svidjeti, ali njima nije ni namijenjen.

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Odličan crtani film ! ! !

Ovaj crtani film mi je jedan od najboljih.Likovi u filmu su odlični i dobro razrađeni.Ideja i tema su više nego dobre.Svaka čast svima koji su sudjelovali u izradi ovog filma jer je pravo remek djelo.Film je super osmišljen i lijepo je nacrtan.Najbolje kod ovog filma je što je namjenjen svim uzrastima - nije važno koliko godina imate jer će vam se definitivno svidjeti. U filmu se radi o troje braće i osveti jednog od njih.Iako ne znajući srednji brat je pokušao ubiti medvjeda koji je ubio njegovog starijeg brata,ali taj medvjed je njegov mlađi brat kojeg su duhovi pretvorili u medvjeda da mu pokažu kako je medvjed miroljubivo biće,iako je on mislio da nije. Ovaj film ima i smiješnu i tužnu stranu,ali sve ipak na kraju završi sretno. Film je odličan,zbog glume,scenarija,likova i filma samog po sebi.Film je sinkroniziran,ali ja sam ga ipak gledala u originalu i preporučujem ga svima ! ! !

Ocjena recenzije: 3.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

bok carevi

izvrstan animirani film koji je zacepio usta kriticariama i pokazao da ima jos dobrih animiranih fimova radenih 2d tehnikom!odlicni glasovi,posebice edo maajka i gobac..za cijelu obitelj,obavezno pogledati

Ocjena recenzije: 1.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Odličan posao.

Dobar odabir glasova, animacija, humor i zvučni efekti su stvari koje krase film Legenda o medvjedu. Dledao bih ga još puno puta da imam vremena, ali nemam pa sam ga gledao samo jednom. Svakako ga pogledajte!!

Ocjena recenzije: 2.67 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju