Nema me

art?

nisam ni malo oduševljen, štoviše razočaran sam. Mogli su napravit odličan normalan biografski film o Dylanu(hvala bogu čovjek ima materijala za to) a ne ova art spika.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

zanimljivo

film je definitivno zanimljiv i neobičan. priča ispričana kroz 6 lica. definitivno nešto novo u ovakvom tipu bigrafskih filmova. mislim ipak da film nije za svakoga.. oni koju su očekivali tipičan biografski film mogli bi se naći razočaranima ili zbunjenima.. film je kompleksan, originalan i svakako dojmljiv.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Apstraktno

Mrzim ovakvu vrstu filmova. Isprazna filozofija. Prekinuo sam ga nakon 25 minuta jer sam znao da ne vodi ničemu. I, usput znam da se velika većina sa mnom neće složiti, ali realno gledajući Bob Dylan nikada nije znao pjevati. I još ono puhanje u usnu harmoniku bez ikakvog smisla je zbilja previše. Precijenjen autor u svakom slučaju. Neka mi oproste Darko Glavan i ostalo nepodšišano i neoprano društvo od tzv. rock kritičara. Hvala, što ste mi dali jedinicu za recenziju ovoga filma, jer ću ja isto učiniti ovome tzv. filmu.

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Bit će me ponovo u Kinu Europa...

Film sam gledao na ZFF-u. Nisam čitao sadržaj kao što to nikad ne činim nego sam došao da me Todd Haynes iznenadi. Uspijelo mu je. Fenomenalan izbor glumaca (posebno Cate Blanchett, Heath Ledger i Richard Gere). Svakome tko je u Zagrebu preporučam da pogleda film. Radi se o zaista zanimljivom ostvarenju.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

I'm Not There

Originalno i neobično...jer se jedino tako može opisati ličnost poput Boby Dylana. Različiti likovi predstavljaju Dylana u različitim životnim fazama te daju poseban osvrt na različite strane njegove ličnosti. Glumačka postava jako dobra, posebno mali Marcus Carl Franklin. Vrijedan film za sve fanove ove američke ikone.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju