Ubojstvo Jessea Jamesa od kukavice Roberta Forda

it seems to be good

Da budem iskren, nisam najbolje kopčao odnose između likova sprva filma i donekle radnju, ali tome je najveći krivac vrlo loši titlovi koje sam imao. Film mi izgleda vrlo dobar i zaslužuje drugu šansu. Andrew Dominik me u mnogo čemu podsjeća na Terrence Malicka. Muzika je jako emotivna i to čini film vrlo dobrim.

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

dosada

film me definitivno iznenadio koliko je dosadan. s toliko dobrih glumaca oni su napravili ovo mučenje izuzev zadnjih 15 minuta, al ne isplati ga se gledati jer traje skoro 3 sata. Vidim da neki kritičari kažu da će dostići kultni status kao Nepomirljivi(od Eastwooda), ali ja kužim da nema šanse..

Ocjena recenzije: 4.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

film...

likovi su fantastično portretirani, ali film mi je predosadan

Ocjena recenzije: 4.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Umjetnost prije prodaje

Film je nevjerojatan i mogu reći samo najbolje o njemu. Glumci, baš svi, su odlični s naglaskom na glavni dvojac Pitt-Affleck (da, Pitt nije samo lijepo lice ako do sad to niste shvatili,a brat od poznatijeg Bena je 100 puta bolji glumac od starijeg brace), režija Dominikova (tek drugi film!!!) je jako dobra kao i kamera legendarnog Deakinsa. No upozorenje: Ne gledati film ako ste fan glupavih američkih blockbustera i brda kokica! Ovo je film na kojem nitko nije zaradio novac; film za redatelje i glumce,nešto za dušu kako bi rekli. U moru glupih naslova, evo jednog kojeg svaki fan ozbiljnog (artističkog) filma mora pogledati i imati u svojoj kolekciji.

Ocjena recenzije: 1.25 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

upropastili lopova i ubojicu

kad su ga se ga vec sjetili mogli su malo o njegovim podhvatima s kojima bi se i neki nasi domaci lopovi ponosili.svakome dođe kraj,al do onda zivi sto je bio jessi.jesi ga dominice(reziser)zasrao svaka ti cast

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

ideje

gledaš film i pitaš se zašto je napravljen, intrepretacije glumaca izvlaće film i nekako te "nagovore " da ga pogledaš ali cijelokupna ideja se mogla promovirati drugaćije...ipak film vrijedi pogledati, pogotovo ako ste zaboravili da Pitt može biti i glumac a ne samo dio slavnog para

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju