Ljubavni zov

Pontiac GTO

Sean Anders ('Never Been Thawed', 2005.) potpisuje svoj drugi dugometražni film.Kao i u prvencu, ponovo se bavi tinejdžerima i svim pratećim problemima sazrevanja i formiranja ličnosti.Scenario je napisao u saradnji s Johnom Morrisom, polazeći od literarnog predloška 'All the Way', koji potpisuje Andy Behrens.Ian (Josh Zuckerman) je osamnaestogodišnjak, koji zarađuje za džeparac kao maskota lokalnog tržnog centra.Još uvek nema devojku, što mu stariji brat Rex (James Marsden) zamera, dovodeći u pitanje njegovo seksualno opredeljenje.Dečko je pod stalnom presijom, te odlučuje da promeni svoj status dok ne krene na studije... Urnebesni 'road movie', gde mala grupa prijatelja proživljava niz avantura, posle kojih stvari više nikada neće biti iste, kao ranije.Galerija nesvakidašnjih, otkačenih likova koji defiluju iz jednog u drugi kadar, daje komediji potrebnu dinamiku.Iz toga su inicirane komične situacije, odakle režiser crpi pristojnu dozu zabave.Ono što bitno ograničava domete ove komedije jeste činjenica da nam pruža prizeman humor, razumljiv prevashodno teenage-populaciji.Ima tu dosta fora i fazona, začinjenih vulgarnostima, psovkama, prostaklukom.Naravno i golotinja je ovde dobrodošla.A sve u cilju aludiranja na seksualnost mladih ljudi.Teško je izdvojiti neko zapaženije glumačko izdanje, jer generalno posmatrano, čini se kako su se svi dobro zezali na setovima.Celokupna radnja prožeta je adekvatnom muzikom (za ovakav podžanr), za koju je zaslužan Stephen Trask.Dakle, iako nismo dobili ništa posebno, bitno drugačije, ipak je reč o pitkoj komediji, koja na momente prelazi u lakrdiju.Ako imate afiniteta prema uvrnutoj vrsti humora, onda bi mogli da poklonite poverenje ovoj komediji.U protivnom, bolje da je preskočite.

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

film je....

PREDOBAR....hahahaha nasmijala sam se stvarno...najjače je kad se maćeha oklizne na mokre gaće,kad joj kondom odleti u kosu i kad se taj lik žvali sa vrećom za boks...hahahaha....pogledajte

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

još jedna teen komedija

Ovo je još jedna u nizu američkih teen komedija, i ne znam u čemu je toliko smiješan. Najviše što mi je smiješno oko ovoga filma su ove dolje recenzije koje film nazivaju drugačijim, originalnim, savršenim - mislim, to ovaj film ipak nije. Ima nekoliko fora kojim sam se zbilja nasmijao ali ovaj film sadrži sve ono što ostali ovakvi filmovi sličnog kova kojih ja inače nisam ljubitelj. Ovaj film je iznimno predvidljiv i klišejiziran i to ću sad objasniti. Radnja: lik koji želi izgubiti nevinost sc urom preko neta i ima najbolju prijateljicu i nikad nije imao curu. Ima li što otrcanije od ovoga? Oko 15 minute filma kad sam vidio da lik ima zgodnu prijateljicu iz djetinjstva, rekao sam u sebi, samo da se na kraju ne dogodi da je lik poljubi i bude s njom. Upravo se to na kraju dogodilo - dakle, totalno predvidljivo. Film se sastoji od svega što je tipično za teen komedije: glupi klinci koji spominju samo seks, zahodski humor,stariji brat koji zlostavlja, odvaljene ženske, tipične gay fore, tipične jezične poštapalice 'dude/awesome/shit/cool' itd, Film je zbilja prost na jeziku i još sam gledao cenzuriranu verziju, da ne kažem da ima odvratnih scena prikaza muške golotinje i toliko otrcanog zahodsko/seks humora... Film će se svidjeti ljubiteljima vulgarnih komedija i onima koji su slični likovima iz takvih filmova.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Grozno

Goreg filma u životu nisam vidjela. Koma. Film uopće nema smisla, a neke scene su odvratne. Kao npr. jaja od onog starog lika. I ne kužim poantu onih golih cura koje se nonšalantno prošetavaju preko ekrana. Stvarno bezveze,I žalim što sam gubila 45min na gledanje ove gluposti.

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Ovo je fenomenalnoooo

ljudi ja vam kažem da morate pogledat ovaj fantastičan film jer je pun smijeha i vrhunske zabave...zapravo sam lik iana je vrlo nepopularan lik koji nikad nije imao curu ali okolina ga zadirkuje pa žali pod njihovim utjecajem naći curur a svi misle da je gay..ovo sam napisao jer smatram da je to najveći problem današnjice i svakako je poučno i mogu reć da sam se na trenutke i ja sam positovjetio sa glavnim likom...cijela ta njihova pustolovina je zabavn ai nikad ne znate što vas očekuje na idućem djelu...jako zabavno i nimalo klišejasto niti predvidljivo..glumice su preseksi...film traje preko 2 h ali sa sigurnošću ću vam reći da će vam ta 2 h toliko utjecat na vaša razmišljanja ...nešto savršeno,novo i drugačije.. ocjena:9,6/10

Ocjena recenzije: 2.33 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Iznenađujuće dobar

Iako ima radnju kao tipicna americka teen komedija (osobi koja je jedini djevac u okolici) ovaj film odskace od drugih. Iako se ovakve komedija u zadnje vrijeme baziraju na što više sex-a i golotinje, to u ovom filmu nije slucaj.(ukoliko ne pogledate "Unrated Edition" filma) Iako radnja da glavni glumac upozna zgodnu curu na net-u i krene na "ljubavni zov" nije posve maštovita, to što ovaj film cini dobrim su urnebesno smiješne scene kojih ne nedostaje u filmu.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

ha super film...

ovaj film u svakom slucaju trebate pogledati... film je odlican a uz njega je garantiran smijeh i dobar provod... film je stvarno odlican i bila bi steta ne pogledati ga.... zaista je odličan!!!

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju