Luda braća

Will Ferrell_čovek je Zakon

Film mi se dopao u suštini, Will Ferrell (koga jako cenim kao komičara) je standardno dobar (kada ga čovek gleda, uvek te zaintrigira šta će da uradi, provali i sl.). Sa John C. Reilly-em se dobro kapira ('Talladega Nights - Ricky Bobby'), simpatični su mi što uporno odbijaju da odrastu, u sebi imaju crtu naivnosti i dobrote, nasuprot mlađem i pokvarenom, Brennanovom bratu Dereku (Adam Scott)koji umišlja da je neki car, a rođena žena ga vara i ne može da ga smisli.Jeste scenario kliše manje-više, ali gluma mi se čini sasvim OK od strane braće i njihovih roditelja (Mary Steenburgen je dosta 'mladolika' mama, a tata Richard Jenkins, možda malo previše zabrinut i ozbiljan, valjda što je lekar u filmu. Na kraju sledi poruka filma - velika je stvar pobediti samoga sebe, (čitaj: neke svoje komplekse i strahove), kad Will ponovo pušta svoj glas.Suma sumare, nisam uzalud utrošio nekih 90-ak minuta, čak naprotiv, lepo sam se zabavio.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Največa mana u filmu je dob

D,da to mi se nimalo nije svidjelo..nije mi jasno zar je u scenariju stvarno bilo napisano da glavni likovi imaju 40 god i da se ponašaju tako djetinjasto???a njihovi roditelji(pogotovo majka)uopće ne izgleda kao više od 60 god...totalno apsurdno i promašeno..vrlo iritantna dva glumca glavna...također vrlo predvidljiv film sa nikakvim humorom..a šale su opet bazirane na seksu koje također nisu smiješne...jedino što mi se malo bar svidjelo je glazba na kraju kad je brennan pjevao operu i ono prisječanje prošlosti i slično..film nije dobar niti je imao potencijala za biti dobar...a braća nisu nimalo luda kao što je naslov filma takav..

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

malo + malo -

Sama prica je super. Will Farrell je odlican uvijek, obozavam ga. Ali film mi se cini nekako djeciji zbog glume.. imaju po 40 godina a onakvo ponasanje ne dolikuje cek ni komediji, mislim da su po tom pitanju malo pretjerali.. 6/10

Ocjena recenzije: 4.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Polu-braća/Polu-film

Prvo što mi je palo na pamet kada sam odgledao film je ono „šteta ideje“. Naime scenarij nije nešto originalan ali je opet zvučalo kao moguće spaljeno osvježenje, no naravno nije moglo bez pretjerivanja. Glumačka postava je i više nego izvrsna i jednostavno su mogli to odraditi puno jednostavnije, spontanije a da opet bude smiješno. Ovako je to sve bilo zapakirano u klasičan klišejast američki humor, gdje glumci moraju glumit što veće retardose kako bi nasmijali debilnu naciju (američku).

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju