Priča o igračkama 3

Priča za nezaborav

Možda i najbolji deo u serijalu o Andiju i njegovim živahnim igračkama.Preporuka da se pogleda, jer je zabava neizbežna.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

A šta kada Andy ode?

John Lasseter i Andrew Stanton, scenaristi prva dva nastavka, ponovo udružuju snage i sa režiserom Lee Unkrichom (učestvovao u stvaranju ''Toy Story 2'', 1999.) kreiraju priču, koju je Michael Arndt adaptirao u filmski scenario za treći nastavak. Radnja se fokusira na dalju sudbinu, vesele družine smeštene u ogromnoj kartonskoj kutiji. Prošlo je nekih desetak godina, a mali Andy (glas,John Morris) je stasao u momka za koledž. To znači napuštanje roditeljskog doma i osamostaljivanje. Vremena za igru više nema, sada su u trendu neke drugačije igrice (prevashodno na računaru), kao i nešto drugačija interesovanja. Woody (glas,Tom Hanks) i društvo svesni da je došao i taj dan, zaglibiće se u probleme vezane za dalji smisao vlastitog postojanja. Kakva ih sudbina čeka sada, kada Andyju više nisu potrebni? Ovakav uvod poslužio je kao odličan predložak za dalje razvijanje radnje. Dinamičnost priče obezbeđena je zahvaljujući uvođenju novih likova, kao i novih lokacija na koje će se naša družina neočekivano naći...Time je cela priča dobila i preko potrebnu svežinu, sa jednom ozbiljnom temom koja je aktuelna u svakoj porodici: problem odrastanja i posledice koje proisteknu iz toga. Glavešine iz ''Pixara'' su posle nešto duže pauze, rešili da nastave franšizu i utisak je da nisu pogrešili. Ogroman budžet od $200,000,000 se i te kako isplatio, ako imamo u vidu podatak da je ostvarena zarada, blizu $420,000,000 (podaci s kraja 2010.) i to sam na teritoriji USA. Naravno da je ispoštovan i aspekt savremenih tehnoloških dostignuća u pravljenju animiranih filmova, pa se pojavila i 3D verzija (još uvek diskutabilno koliko je to prijemčivo ljudskom oku). Zanimljiva priča uz očekivano dobru režiju brojnih kompjuterski animiranih likova, predstavlja jednu skladnu celinu, gde je sve na svom mestu. Zato, ne oklevajte, pogledajte ovu animaciju, koja na duhovit način razmatra neke ozbiljne teme (probleme) tako karakteristične za urbano, moderno društvo.

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

uvijek su s nama

nikada nas "pixar" razočarao i nikada izgleda neće jer su njegovi animirani filmovi vrlo poučni a ovaj nas uči koliko dugo volimo svoje igračke i dali ih dobro održavamo

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Crtani

Crtani filmovi su budućnost kinematografije. Toy story 3 to i dokazuje.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Još jedan pixarov uspjehq

Nakon što se zapitah- što je Pixaru sa nastavcima-(dobro je poznata teorija da nastavci obično ispadnu lošije), otiđoh vidjet tu Priču o igračkama. I vidi čuda- teorija NIJE TOČNA. U ovome nastavku sam uživao jednako, pa čak i više nego u originalu. Film će vas zabaviti, ima smješnih scena, ali 3D efekti su loši i prije viđeni-primjer:kompiranje scene provlačenja tunelom iz Avatara. Iako sam uživao u filmu, ipak mu ne dajem ocjenu 5, zbog loših i izlizanih 3D efekta.(Pixarovci-počnite koristiti inTru 3D )

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju