Moja lažna žena

Just don't go with it...

Naslov sve kaže, film je loš! Jedina svijetla točka je nastup Nicole Kidman i još ona mala u filmu, ali sve skupa premalo da bi bilo vrijedno Vašeg dragocjenog slobodnog vremena. Šteta, jer je imao potencijal da bude smješniji, nego što je, posebno kad se uzme u obzir da je temeljen na francuskom kazališnom komadu, koji je pretpostavljam daleko komičniji.

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

just go with it

Simpatična komedija, dobra gluma, lepa ljubavna priča. Oduševila me je gluma dečaka i devojčice koji su odlično odradili posao. Prvi put vidim Nikol Kidman u negativnoj ulozi...

Ocjena recenzije: 4.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

ravnodušan

Film svojom pričom, glumom i količinom humora, sasvim pravedno zaslužuje jednu čvrstu dvojku. Ne može dobiti više, čisto iz razloga što ovo nije jedina komedija ikad snimljena, već ih ima puno, i gotovo svaka je bolja od ove.

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Od lažne do prave supruge

Polazeći od premise: 'Nekada ti treba jedna da bi drugu osvojio'!, Dennis Dugan i Adam Sendler nastavljaju saradnju. Allan Loeb i Timothy Dowling su adaptirali scenario za potrebe snimanja, baziranom na priči 'Cactus Flower' autora I.A.L. Diamond.Pratimo mladog studenta medicine koji uoči venčanja, saznaje da bi to bila jedna obična farsa i odustaje.No Danny (Adam Sandler) zadržava burmu na ruci i koristi je kasnije u osvajanju brojnih 'devojaka za jednu noć', uz tužnu priču o nesrećnom braku.Nakon nekih 20-ak godina Danny je postao uspešan plastični hirurg (čitaj: bogat) pa kada naleti na atraktivnu nastavnicu matematike (uh gde baš to, da čovek nikad ne pomisli tako nešto) plavokosu, dugonogu Palmer (Brooklyn Decker), primenjujući istu taktiku zavođenja, pomisli da bi tu moglo biti i nešto više od samo jedne burne zajedničke noći.Međutim ova devojka nije naivna, pa traži da joj Danny pruži dokaz da zaista ima porodicu o kojoj je tako sočno lagao.Kako bi je uverio u iskrena osećanja koja gaji prema njoj, odlučuje da je upozna sa svojom imaginarnom porodicom.Njegova prijateljica i asistentkinja, Katherine (Jennifer Aniston) nerado pristaje da izigrava lažnu ženu, a tu su i njena deca koja uz odgovarajuće uslove, oduševljeno prihvataju uloge razmažene ćerke i sina, jednog dobro situiranog doktora...Urnebesna komedija, u kojoj je Adam na svom terenu, baš kao i Jennifer specijalizovana za osvajanje muških srca, onako iz drugog plana (valjda to ide i s godinama).Galerija otkačenih sporednih likova takođe je doprinela stvaranju opšteg zamešateljstva, gde valja pomenuti sjajnu epizodu Nicole Kidman u tumačenju lika Devlin Adams. Kombinacija jedne zabavne priče, sa mnoštvom duhovitih likova koji se zezaju na atraktivnim lokacijama (snimano na Hawaiima i u Kaliforniji) daje jednu sasvim solidnu sliku, kada se govori o dometima ovog filma.Nenametljiva režija koja dopušta glumcima da se razmahnu u kreiranju sopstvenih likova jeste opravdana, ako znamo da je reč o jednoj urnebesnoj komediji, gde su gegovi i dobro osmišljeni dijalozi, glavni aduti filma.Iako sam malo više očekivao imajući u vidu potencijal celokupne produkcije, ipak mogu da konstatujem da priča može da 'prođe' (ipak sam fan Adama Sandlera), bez obzira na neke nedostatke, pre svega što je predvidiva i pomalo bljutavo romantična.

Ocjena recenzije: 4.43 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

čista četvorka

film za opuštanje kod zaljubljenih,dobra gluma takođe i priča

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Lijepo za pogledati

Zaista me je ugodno iznenadio film. Ocekivao sam neko polu-romanticno polu-komicno davljenje ali ipak ne. Jennifer Aniston zna kako glumiti kao i Nicole Kidman, fino su odradile. Adam Sandlera volim i ne bih o njemu. Romanticna komedija zanimljive price vrijedna za pogledati.

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju