Dobra djevojka

Dobar film!

Film je zapravo i više nego dobar, a Jennifer Aniston odigrala je ulogu života. Predivan film kojeg zaista vrijedi pogledati!

Ocjena recenzije: 4.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

BRILJANTNO!

Jennifer Aniston sam uvijek doživljavao isključivo kao komičarku i nikada nisam pomislio da će zaigrati u drami. Ali odlično se snašla u svojoj ulozi. Mislim da je ovo njenja najbolja uloga do sada. Aniston glumi dobru djevojku koja je nezadovoljna u braku sa svojim mužem i koja se zaljubljuje u mladića s kojim radi. Jake Gyllenhaal je, kao i uvijek, odličan u ulozi smušenog tipa koji želi postati pisac. Moram ispraviti urednike na filmskom netu. Napisali su da u filmu Anistoninog muža glumi Zooey Deschanel. To je greška! Zooey Deshchanel je ženska glumica! Anistoninog muža glumi John C. Reilly! On se odlično snašao u ulozi nesretnog čovjeka kojemu se život svodi na buljenje u TV ekran. Ovoj film istražuje pitanje: jeli dobrota vrlina ili mana? Film nije originalan i ovu priču smo vidjeli tisuću puta. Ali ova se film razlikuje od drugih, tematski sličnih ostvarenja, po tome što u ovom filmu sve savršeno funkcionira. Sve je redom sjajno: gluma, režija, scenarij, glazba, itd. Dobra djevojka je mali film, ali briljantno napravljen. Svakako pogledati. Ocjena filma: 5

Ocjena recenzije: 2.75 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Dobra djevojka i film

Simpatična crnohumorna drama sporog, hipnotizirajućeg tempa nije neki posebno snažan film, ali je odličan kao kvalitetna razbibriga i debelo odskače u moru naslova što poplavljuju videoteke. Posebno mi je iznenađenje bila "prijateljica" Jennifer Aniston, koja se odlično snašla u zahtjevnijoj roli mlade žene koja, nezadovoljna učmalim provincijskim životom uz ispraznog muža bježi u naručje (i krevet) mladog, labilnog wanna-be-književnika.

Ocjena recenzije: 4.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju