Rock'n'roll škola

skola roka

veoma poucan film i dobar za odgledati i da nezaboravim dobar za djecu ma da sam i ja djete.

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

RocK is noT DEAD!!!!

prelud film prelud glumac sve preludo pogledo sam ga vise od 10 puta!!!!zasluzuje 100 da moze a ako nemoze evo jedna 5!!!666!!!

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Rock'n'roll baby!

Ovaj film je fenomenalan.Radnja je jednostavna,a film nije teško ni shvatit.Fil bi preporučio svim rockerima i budućim.

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Let's rock!!!

Ovo je prva liga od filma.Ketyxxx ima pravo za sve.Dobra gluma Jacka Blacka,djece i jednostavna priča.Film svakako posudite,a i mogli bi pogledati neke dobre specilane dodatke na DVD-u.

Ocjena recenzije: 3.67 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

the real school of rock

sto reci? ROCK, ROCK i jos malo ROCK-a... ako ste ljubitelj dobrog starog rock-a definitivno film za vas. sama tema filma (koja se odnosi i na naslov) nije vezana uz skolu kao ustanovu, iako se vecina radnje odvija bas tamo, nego je dvosmislena. odnosi se na sam rock, teoretski i prakticno, a jack black (frontman tenacious d-a, sam po sebi strasveni rocker) savrseno se uklopio u ovu ulogu koja je bila k'o stvorena za njega. kroz cijeli film upravo nas on poducava rocku; sto je to rock, sto znaci zivjeti za rock i sto znaci biti rocker u srcu, a ne prodana dusa, faker ili pozer. tko se sjeca filma HI-FI, zna na sto mislim (tamo je odglumio gotovo istog fanatika). zabavan film koji cete pogledati barem jos jednom... ocjena filma 4.5/5

Ocjena recenzije: 3.33 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

nije loša trica

The School of Rock je "tako-tako" filmić kojeg se za 2-3 mjeseca nitko neće sjećati! Zašto? Zato što je neuredan! Mislim da je Jack Black, koliko god bio jako dobar izbor za tu ulogu, ipak pretjerao s rockom u filmu. Dobro, možda je to i bio cilj filma - prikazati kako je kad netko pretjera s rockom?? No, ne sviđa mi se film jer se previše vrti oko tog strastvenog debeljka koji obožava rock kreacije! Naziv je "Rock'n'roll škola", a ne "Rock'n'roll Jack Black" ili "Dewey". Nije mi film ono što je trebao biti, makar je jako zanimljiv i nije loše za gledati i nasmijat se nekim scenama.

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

school of rock'n'roll

dobar glumac. dobra glazba. dobra tema. puno sam očekivao. nažalost film bez ideja i radnje. steta utrošenog vremena.

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

school of r'n'r

Dobar film za opustanje,prozet vrucim zvucima dobrog starog rocka.Nije lose prikazana averzija roditelja prema rocku, ali ipak sve se dobro zavrsi.Nije lose (3)!

Ocjena recenzije: 2.67 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju