2001. Suluda odiseja u svemiru

Ajme...

Kad sjednem pogledati komediju (parodiju) očekujem opuštenu i zabavnu večer uz mnoštvo smijeha. Svi smo navikli na "pravog" Nielsena iz njegovih legendarnih filmova ali ovdje?! Scenarij, gluma....polupani lončići. Sorry Leslie!

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

da suluda!!!

suluda i reiglupa, ako se nećete uvrijediti. inače volim ovakove sprdačine tipa airplane ili naked gun, ali čini se da je scenaristički duh otišao sa zuckerima. ovakvi filmovai sada tipa mrak film i sl. postaju samo debilna (opet oprostite na izrazu) i čak sasvim nezabavna kompilacija traljavih štoseva kao parodije na druge filmove, za razliku od inteligentnih parafraza, te naravno umetanja vlastitih štoseva u filmove kao što su airplane i naked gun. stoga, kao osoba koja, uvjetno rečeno, voli pogledati ovakav film, suglasan sa samim sobom dajem ocjenu 1/10. pa čak i ako je leslie nielsen unutra. bad luck.

Ocjena recenzije: 2.83 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Suluda odiseja ?!

Iako sam prilično navikao na Goli pištolj, ova odiseja nikada neće biti niti sjena golom pištolju. bezobzira na to, film me ugodno nasmijao i preporučam ga svima za lagano odmaranje uz smjeh za subotu predvečer.

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju