Kurva

whore

Film je ok, mogao je biti i bolji...sve je ocekivano. Radnja je dobro zamisljena, ali slabo razradjena. U filmu nema nista novo jer se sve vec o tome zna

Ocjena recenzije: 0.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

mockumentary?

skroz ok cjelina unatoč činjenici da nema dovoljno explicitnog sexa... dobio bi 3 da nije tako uspješno pobrkan žanr... ovako ocjena više uz sweet memory na onu crnkinju namazanu uljem :)

Ocjena recenzije: 3.67 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Što je ovo?

Niti film niti dokumentarac, niti provokacija niti mainstream. A htio bi biti sve to i još više. Sociološka studija položaja prostitutki u današnjem društvu? No way. Više saznamo i vidimo u npr. "Latinici" ili sličnim emisijama kada su posvećene toj temi, nego iz "intervjua" viđenih u ovom filmu. Korištenje kompjuterskih tehnika, u obradi filma, izvedeno je očajno i amaterski. Ubacivanje osoba u digitaliziranu pozadinu bode oči. A Daryl Hannah i Denise Richards glumački se prostituiraju do krajnosti, nastojeći nam možebitno pokazati kako su ozbiljne glumice spremne na provokativne uloge i "svlačenje sa svrhom".Uostalom, više svalačenja ima u njihovim mainstream filmovima (vidi Wild things). Nakon gledanja, zbog loše izvedbe prikazanog, ostaje osjećaj mučnine, rezigniranosti i žal za potraćenim novcem i vremenom.

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju