Starsky i Hutch

Ben i Owen

Kombinacija s kojom se ne može pogriješiti. Naravno da je ispala luda komedija. A na kraju filma čak upoznate i glumce koji su stari Starsky & Hutch (iz serijala). Luda obleka, lude akcije, Huggy Bear (nasmijava vas i svojom pojavom i oblekom), otkrivanje i hapšenje kriminalaca na njihov specifičan način.... sve to je recept za uspješnu komediju. Preporuke za sve tmurne dane, ovaj film će vas oraspoložit definitivno.

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

stari su bolji

Nisam gledal staru seriju starsky i Hutch ali valjda je dobra kad su napravili remake po njoj.Posudil sam taj film samo zbog odličnih glumaca Stiller,Farell,Vaughn i Wilson i samo zbog njih se ga isplati pogledati,inače je film nekak bez duše ima par dobrih fora ali za osmjeh a ne za smijeh.Pojavljuje se i Carmen Elektra .ocjena 3

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Nije bas nesto..

Neznam.. nije mi film bas bio nesto.. moglo je to i bolje sa dvojicom glavnih glumaca. Ima i boljih komedija.. Ako bas nemate sta radit doma, uzmite film nece biti bas toliko lose ali moglo i bolje...DVD izdanje: 3, prijevod bas i nije potpun.

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

That's the way (a-ha a-ha) I like it (a-ha a-ha)

That's the way (a-ha a-ha) I like it (a-ha -ha) Iako sam s ne baš previše volje posudio film očekujući standardni, klišeizirani, po principu ''već viđeno'' hollywoodski remake moram reći da je film izvrstan i vrlo zabavan. Stiller i Wilson definitivno su izvrstan par za komedije (sjetih se prvenstveno Zoolandera). Izvrsno pogođen štih 70-ih, lude akcijske scene, mnogo dobrog humora... Ukratko sve što bi jedna dobra akcijska komedija trebala imati.

Ocjena recenzije: 2.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

fanbladitastik!

Najbolje je kad mi sestra dođe iz videoteke i donese neki film koji nije ni upamtila kako se zove dok je tražila nešto za moje žedne oči!! A ispostavi se da je to nešto JAAAAKO dobro, Starsky and Hutch-dobro!! Ovaj me film iznenadio. Nisam znala da je napravljen, nisam znala što-kako-gdje-zašto, i onda sam ga pogledala i skoro doslovno umrla od smijeha!! Jako je dobar humor, a pogotovo ako volite Ben Stiller+Owen Wilson kombinaciju! Ona je već poznata nekima, meni pogotovo, i drago mi je što je živa! Ovaj film to pokazuje! Imate 2 detektiva, odlične i lude odjevne kombinacije 70-ih, kriminalca i nekoliko lijepih teta -- uspjeh garantiran! Jednom riječju: FILMSKA LEKTIRA

Ocjena recenzije: 4.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju