Kad fanovi rade foršpane - Specials
Home      Specials      You Tube zvijezde      Kad fanovi rade foršpane

Kad fanovi rade foršpane

Ponekad su traileri bolji od samog filma, a kada film još nije ni snimljen - onda uskaču obožavatelji i snimaju svoje verzije!

s.p. 04.05.2010 0 komentara

Kad fanovi rade foršpane

Prije premijere hit filma uvijek možete pogledati trailer, no ponekad čekanje traje previše. Onda nastupaju pravi obožavatelji i sami snimaju trailere kao što su ovi:

1. 'Thor'

value="

Kenneth Branagh kao redatelj akcijskog spektakla s nordijskim bogovima? Bit će zanimljivo vidjeti ovaj film koji ima premijeru 2011., a u međuvremenu je jedan fan snimio trailer u kojem je montirao snimke drugih spektakularnih filmova.

2. 'The Avengers'

value="

Hulk i Captain America. Dok se ne dovrši film u kojem gostuju svi ti superjunaci, uživajte u traileru s isječcima iz 'Hulka' i 'Iron Mana'.

3. 'Justice League'

Ljubitelji Marvelovih stripova mogu uživati u 'Iron Manu 2', a sigurno već znaju da je glavni junak dio organizacije za borbu protiv zločina koju čine još i Hulk i Captain America. Dok se ne dovrši film u kojem gostuju svi ti superjunaci, uživajte u traileru s isječcima iz 'Hulka' i 'Iron Mana'.

3. 'Justice League'

value="

Više volite stripove DC-a nego Marvela? Onda za vas imamo i trailer u kojem nastupaju superjunaci kao što su Superman, Batman, Wonder Woman i The Flash.

4. 'Ghostbusters 3'

value="

Prije se spominjao Gabriel Byrne u ulozi negativca, pa ga je izvjesni waynesmalereturns uvrstio u trailer. I naravno, tu je i poznata glazbena tema.

5. 'X-Men Origins: Magneto'

value="

Izvor: Empire

Komentari

Nema komentara.