Besplatno ljetno kino u Zagrebu 4 - Specials
Home      Specials      Besplatne projekcije      Besplatno ljetno kino u Zagrebu 4

Besplatno ljetno kino u Zagrebu 4

Ljetno kino Gradec zbog velikog interesa publike nastavlja s programom, nude se češke komedije i aktualna bosanska drama.

s.p. 25.08.2010 0 komentara

Besplatno ljetno kino u Zagrebu 4

Katarinski trg
Ljetno kino Gradec

PETAK, 27.08.2010.

21.00 'Dugmetari' ('Knoflikari'), r: Petr Zelenka, 1997., 102'
u: Pavel Zajicek, Jan Haubert, Seisuke Tsukahara, Motohiro Hosoya, Junzo Inokuchi, Svetlana Svobodová

Omnibus sastavljen od pet priča od kojih se četiri zbivaju u suvremenom Pragu, a prva i najsmješnija u japanskom gradiću Kokura godine 1945. Gotovo je nevjerojatno što se sve događa u devedeset minuta 'Dugmetara': ljudi jedu dugmad, iz ležećeg položaja pljuju na lokomotive, razmatraju slanje svoje sperme u svemir, bacaju atomske bombe i uče psovati na japanskom.

SUBOTA, 28.08.2010.

21.00 'Na putu', r: Jasmila Žbanić, 2010., 90'
u: Zrinka Cvitešić (Luna), Leon Lučev (Amar), Ermin Bravo (Bahrija), Mirjana Karanović (Nađa), Nina Violić (Šejla), Marija Kohn (Nena), Sebastian Cavazza (Dejo), Izudin Bajrović (Jusuf), Jasna Ornela Bery (Doktorica), Jasna Žalica (Redarica)

Ljubavna priča o dvoje mladih ljudi, Luni i Amaru, koji nastoje  prepreke koje prijete njihovoj ljubavi. Nakon Amarove dramatične promjene u jednoj konzervativnoj vjerskoj zajednici, Luna daje sve od sebe da otkrije je li ljubav zaista dovoljna da njih dvoje ostanu zajedno na putu ka životu u sreći.

NEDJELJA, 29.08.2010.

21.00 'Stoj ili ću promašiti' ('Stuj, nebo se netrefím'), r: Jiri Chlumski, 1998., 89'
u: Josef Abrhám, Radek Holub, Jirí Bartoska, Ivana Chýlková

Komedija situacije događa se u travnju 1945. godine, u nekoj češkoj zabiti. U općem metežu odlaska neprijatelja i dolaska oslobodioca, stanovnici tog malog mjesta pokušavaju se snaći na najrazličitije načine spašavajući jedni druge, kooptirajući s neprijateljem, zamjenjujući uniforme i krijući crnca u svojim redovima. Strke i zbrke je napretek...

Komentari

Nema komentara.