Posljednji besplatni Zagreb - Specials
Home      Specials      Besplatne projekcije      Posljednji besplatni Zagreb

Posljednji besplatni Zagreb

Sve je manje besplatnih javnih projekcija u gradu Zagrebu, pa s ovim tekstom ukidamo i ovu rubriku.

s.p. 18.10.2010 0 komentara

Posljednji besplatni Zagreb

NEDJELJA, 17.10.2010. - SUBOTA, 23.10.2010.

8. Zagreb Film Festival

Besplatne su sve projekcije u sklopu programa Vip Bibijada i Kockice, a informacije o rasporedu projekcija i načinu preuzimanja ulaznica možete potražiti na službenim stranicama Festivala.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sve je više kina (onih u sklopu multipleksa, ali i art kina), a i filmskih festivala koji zadovoljavaju potrebe filmofila za pravim kino projekcijama. S druge strane, na televijskim programima je pregršt filmova, gledateljima je dostupan brzi Internet za legalni i ilegalni download filmova, a sve se više kupuju veliki HD televizori ispred kojeg se okupljaju obitelj i prijatelji.

Ukratko, s vremenom se smanjila potreba za besplatnim kino projekcijama, MM dvorana SC-a, Mama i Močvara više ne organiziraju takav tip događanja, pa upućujemo studente i ostale filmoljupce bez para da prate programe brojnih filmskih festivala koji obično dio art filmova nude bez naplate ulaznica. Neki festivali poput 25 FPS-a su u potpunosti besplatni, a osim festivala besplatne projekcije nude još i razni kulturni instituti (njemački, talijanski) i specijalizirane ustanove (Plesni centar), pa ubuduće za rasporede takvih projekcija konzultirajte službene stranice tih ustanova.
Komentari

Nema komentara.