TV vikend: Volimo te, Brangelina! - Specials
Home      Specials      TV vikend      TV vikend: Volimo te, Brangelina!

TV vikend: Volimo te, Brangelina!

Dan Aykroyd i John Goodman su braća po bluzu, a Brad i Angelina su muž i žena po ubojstvu. A volite li – hrvatske glum(i)ce?

s.p. 26.11.2010 0 komentara

TV vikend: Volimo te, Brangelina!

SUBOTA, 27.11.2010.

RTL, 13:35 h  'Blues Brothers 2000'

U nastavku kultnih 'Blues Brothersa' pokojnog kultnog komičara Johna Belushija zamijenio je John Goodman, a umjesto američkih nacista glavni negativci su ruski mafijaši. Film nije uspio postići kvalitetu i ugled slavnog prethodnika, ali je svejedno jako zabavno ostvarenje.

RTL, 20:00 h 'Gospodin i gospođa Smith'

Akcijska komedija o supružnicima koji svojim partnerima otkrivaju da su vrhunske ubojice je ujedno i film s vrhunskim filmskim zvijezdama koje su na snimanju otkrile da su – zaljubljene jedno u drugo! Očita kvaliteta filma je kemija koja je vladala između Angeline Jolie i Brada Pitta, a pokazalo se da je to bio temelj za dugotrajnu vezu.

NOVA TV, 20:05 h  'Posejdon'

Obrada filma katastrofe iz 1972. događa se na moru, pa nije ni čudo da je za redatelja odabran Wolfgang Petersen koji je najveće uspjehe postigao na moru – 'Podmornica', 'Oluja svih oluja'...Film je dobio nominaciju za Zlatnu malinu za najgori remake, ali je dobio razna priznanja i nominacije za najbolje specijalne efekte.

HTV1, 01:00 h 'Klijent'

Još jedan sudski triler prema romanu Johna Grishama ostat će zapamćen po debitantskoj ulozi mladog Brada Renfroa koji je puno obećavao, ali je prije par godina umro od predoziranja. U glavnim ulogama briljiraju i Susan Sarandon kao majčinska odvjetnica i Tommy Lee Jones u ulozi nemilosrdnog tužitelja.

NEDJELJA, 28.11.2010.

HTV1, 21:50 h  'Volim te'

Baš pred Svjetski dan borbe protiv AIDS-a, HTV opet pušta odličnu dramu Dalibora Matanića o dečku kojeg društvo odbacuje kad otkrije da je HIV pozitivan. Šteta što film nije igrao u kinima, jedan od najboljih hrvatskih filmova nudi odlične domaće glumce na čelu s Krešimirom Mikićem, a posebno se ističu vrhunske glumice: Ivana Roščić, Zrinka Cvitešić, Nataša Janjić i Ivana Krizmanić.

Komentari

Nema komentara.