Božićni darovi na HBO-u - Specials
Home      Specials      HBO      Božićni darovi na HBO-u

Božićni darovi na HBO-u

Na programu HBO-a očekuje vas božićni filmski mix koji će zadovoljiti svačiji ukus!

s.p. 21.12.2010 0 komentara

Božićni darovi na HBO-u

24. i 25. prosinca na HBO-u pogledajte:
'Nebesa'
, 'Arthur i Maltazardova osveta', 'Pošta u Disksvijetu' , 'Miss ožujka', 'Okus krvi' (3. sezonu) , 'Pink Panther 2', 'Transformers: Osveta poraženih', 'Noć u muzeju 2', 'Pošta u Disksvijetu 2', 'Paul McCartney: Koncert u New Yorku', 'Anđeli i demoni', kao i cijelu sezonu serije 'Spartak: krv i pijesak' u kasnovečernjim satima.  

'ARTHUR I MALTAZARDOVA OSVETA', 24.12. u 16.50h
Arthur je izvan sebe: danas završava deseti lunarni ciklus i može se vratiti u svijet Minimoya kako bi se opet našao s princezom Selenijom. U selu je sve spremno za njegovu dobrodošlicu. Organiziran je veliki banket u njegovu čast, a mala princeza odjenula je haljinu od ružinih latica. Baš tog dugo očekivanog dana Arthurov otac odlučuje napustiti kuću svoje bake prije nego što je planirao. U trenutku kad su se spremali otići, pauk u dječakove ruke spusti zrno riže na kome je ugraviran poziv u pomoć.

'POŠTA U DISKSVIJETU' 1 i 2, 24. i 25.12. u 18.25h
Ovo je priča o velikom prevarantu Moistu Von Lipwigu i divnoj, osvetoljubivoj Adori Belle Dearheart. Nakon što je cijeli život bio prevarant, Lipwigovi zločini ga napokon sustižu u gradu Ankh-Morporku. Čeka ga smrtna kazna vješanjem, ali Lord Vetinari poštedi Lipwiga jer u njemu prepoznaje savršenoga čovjeka za mjesto upravitelja ruševne pošte u Ankh-Morporku.

'MISS OŽUJKA', 24.12. u 20.05h
Priča o mladiću koji se probudi iz četverogodišnje kome i dozna da je njegova nekad nevina srednjoškolska ljubav postala cura s duplerice jednog od najpoznatijih muških časopisa. On i njegov seksom opsjednuti najbolji prijatelj odluče krenuti na put preko cijele zemlje kako bi upali na zabavu u legendarnom sjedištu tog časopisa i kako bi je on ponovno osvojio.

'PAUL MCCARTNEY: KONCERT U NEW YORKU', 25.12. u 20.05h
Glazbenom krštenju stadiona New York's Citi Field koje je u tri večeri upriličio Paul McCartney u srpnju 2009. g. svjedočilo je 100.000 posjetitelja, što je ovjekovječeno snimkom 'Koncert u New Yorku'. Čuli smo sjajne izvedbe Beatlesa, Wingsa i soloklasika. Činjenica da je to u srpnju 2009. g. bio inauguracijski glazbeni događaj na Citi Fieldu, mjestu bivšega stadiona Shea, ima posebno značenje.

'SPARTAK: KRV I PIJESAK', cijela sezona, 24., 25. i 26.12. u kasnovečernjim satima na HBO-u
Serija počinje orgijom krvi i nasilja u gladijatorskoj areni. Neimenovan tračanski zarobljenik gleda kako drugi zarobljenik biva rastrgan na komadiće. Pogled Tračanina vodi nas od suhog pijeska Capue do bogatih bregova Trakije nekoliko mjeseci prije, dok se oprašta od supruge Sure. Ona ga pokušava nagovoriti da ostane s njom, no on je dao svoj mač u zalog rimskoj vojsci. Isti taj mač uskoro ubija barbara iz Getaena, no zapravo je rimski legat Klaudije Glaber taj koji uzima zasluge za pobjedu na kraju bitke.

Komentari

Nema komentara.