'Avatar' dolazi na TV! - Specials
Home      Specials      HBO      'Avatar' dolazi na TV!

'Avatar' dolazi na TV!

HBO u 2011. nudi brojne hrvatske TV premijere: 'Avatara', 'Harryja Pottera i Princa miješane krvi', 'Alisu u zemlji čudesa' i 'Sumrak sagu: Pomrčinu'!

s.p. 08.01.2011 0 komentara

'Avatar' dolazi na TV!

HBO Hrvatska najavio je hit filmove koje će emitirati u prva 4 mjeseca ove godine. U siječnju Vas očekuju 'Harry Potter i Princ miješane krvi', te još par filmova za mlade kao što su animirani 'Oblačno s ćuftama' i blagdanski 'Božićna priča'. Tu su još i apokaliptični '2012', te komedije 'Mamurluk' i 'Četiri Božića'

Veljača je u znaku još jednog spektakla za mlade - 'Alise u zemlji čudesa', a ljubitelji akcije moći će uživati u 'Princu Perzije: Pijesku vremena'. Za žensku publiku tu su romantične komedije 'All about Steve' i 'Gola istina'.

Ožujak je mjesec kada će se na napokon prikazati 'hit desetljeća' 'Avatar', a za ljubitelje biografskih filmova sprema se 'Amelia'. Ovaj mjesec sprema se i premijera romantične komedije 'The Rebound', a ljubitelji pasa uživat će u dirljivoj drami 'Hachiko: Priča o psu'. Najmlađe gledatelje zabavit će - 'Alvin i vjeverice 2'.

Travanj je doba kada ćete moći vidjeti dramu 'Ljupke kosti', romantičnu komediju 'Lovac na glave''Case 39'. Najveći hitovi proljeća ipak će biti animirani 'Priča o igračkama 3', te romantična 'Sumrak saga: Pomrčina', a detaljni raspored prikazivanja uskoro potražite na službenim stranicama HBO-a.

Komentari

Nema komentara.