Maštineje - besplatni crtići u Tuškancu! - Specials
Home      Specials      Filmski programi u Tuškancu      Maštineje - besplatni crtići u Tuškancu!

Maštineje - besplatni crtići u Tuškancu!

U kinu Tuškanac počinje program filmskih matineja namijenjen djeci od dvije do sedam godina, a skupljaju se i darovi za Dječji dom Zagreb!

s.p. 18.04.2012 0 komentara

Maštineje - besplatni crtići u Tuškancu!

U slijedeće četiri subote od 11 do 13.30 sati u najljepšem, klasičnom zagrebačkom kinu Tuškanac (Tuškanac 1) održavat će se programi umjetničkih radionica i filmskih matineja pod naslovom Maštineje, namijenjeni djeci od dvije do sedam godina da daju maštanjima na volju.

Na programu je promocija DVD izdanja animiranih filmova prema bajkama Hansa Christiana Andersena, a paralelno s filmskim programom u predvorju kina trajat će likovne radionice za najmlađe.

Naši klinci i klinceze uživat će u crtanju, slikanju, igranju plastelinom i kolažima, a malim umjetnicima će svake subote na raspolaganju biti i veliko slikarsko platno kako bi pokazali sve što znaju i umiju s kistom i bojama. Jednu od subota zabavit će vas i skupina malih plesačica pod imenom Bellykids iz plesnog studija Čarobni vrt.
 
Donesite stvari koje više ne trebate: igračke, odjeću, opremu, kozmetička sredstva za svakodnevnu uporabu...Vaše će darove organizatori proslijediti Dječjem domu Zagreb. Dom zbrinjava djecu bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi, te trudnice i majke s djecom, pruža im smještaj, stručnu podršku i sigurnost, te izobrazbu neophodnu za slobodan razvoj ličnosti, a danas skrbi za 250 djece u dobi od 0 – 21 godinu.

Na blagajni kina bit će priređen veliki izbor DVD-a s animiranim filmovima za djecu po promotivnim cijenama! Svi su crtići sinkronizirani! Ulaz je slobodan!

Program animiranih filmova prema bajkama Hansa Christiana Andersena:

SUBOTA, 21.04.2012.

11:30 'Princeza na zrnu graška'
'Cvijeće male Ide'
'Carevo novo ruho'
'Ljubavnici'
Ukupno trajanje programa 94 min.

SUBOTA, 28.04.2012.

11:30 'Jela'
'Svinjar'
'Stara ulična svjetiljka'
'Grlo boce'
Ukupno trajanje programa 88 min.

SUBOTA, 05.05.2012.

11:30 'Ružno pače' /naslovna/
'Vrtlar'
'Kositreni vojnik'
'Zlatno blago'
Ukupno trajanje programa 86 min.

SUBOTA, 12.05.2012.

11:30 'Juha od čačkalice'
'Suputnik'
'Zlatno blago'
'Profesor i buha'
Ukupno trajanje programa 89 min.

Komentari

Nema komentara.