Queer MoMenti: Postati Chaz - Specials
Home      Specials      Queer MoMenti      Queer MoMenti: Postati Chaz

Queer MoMenti: Postati Chaz

Dokumentarni film koji prati promjenu spola Chaza koji je rođen kao Chastity, kći Cher i Sonnyja Bona.

s.p. 06.02.2013 0 komentara

Queer MoMenti: Postati Chaz

''Postati Chaz' je realističan insajderski prikaz doma dvije hrabre i spektakularne osobe. Priča je ispričana tankoćutno, suosjećajno i inteligentno...efektno i ganutljivo.' – Hollywood Reporter.

Odrastajući javno percipiran kao zlatokosa kći poznatog dua kojeg čine Sonny i Cher, u tijelu kojeg nikada nije doživljavao svojim, Chazu su trebale godine da nadiđe unutrašnji sukob. Započevši s promjenom, smjelo je odlučio podijeliti proces s kamerom.

Film 'Postajući Chaz' poziva nas da se s njim uputimo na uzbudljivo putovanje osobne preobrazbe. Dok hormonalne injekcije otvaraju put k prvim operativnim zahvatima, Chaz, uvijek čvrsto stojeći s obje noge na zemlji, počinje zračiti osjećajem oslobođenja i obraća se javnosti s misijom da pridoda životnost i lice jednoj često neshvaćenoj temi. U isto vrijeme, njegova djevojka se suočava s činjenicom suživota s muškarcem i postaje jasno da promjena spola nije samo pitanje fizičke transformacije.

'Rod se nalazi među ušima, a ne nogama' - Chaz Bono.

Intiman i ogoljeno iskren, film razotkriva junaštvo koje je potrebno Chazu da se konačno posve prihvati. Njegova dirljiva borba ganut će svakoga kome je autentičnost bliska srcu.


'Postati Chaz', trailer.

Kino Europa, Varšavska 3, 7. veljače u 19h i 8. veljače u 21h
'Postati Chaz'/'Becoming Chaz'
Režija: Fenton Bailey, Randy Barbato, SAD, 2011.
Uloge: Cher, Chaz Bono i Jennifer Elia
Trajanje: 80 min

Ulaznice po cijeni od 25 kuna mogu se kupiti na blagajni kina.

Komentari

Nema komentara.