Balkanska nagradna igra - Specials
Home      Specials      Nagradne igre      Balkanska nagradna igra

Balkanska nagradna igra

Na Balkanu umire čovjek, a na Filmskom.netu se dijele pozivnice za svečanu premijeru!

s.p. 09.03.2013 0 komentara

Balkanska nagradna igra

Usamljeni skladatelj izvršava samoubojstvo pred web kamerom svog računala. Privučeni zvukom pucnja, u stan dolaze njegovi susjedi koji provode vrijeme u stanu, čekujući hitnu pomoć i policiju.

Čitavo vrijeme ih snima web kamera, a da oni toga nisu ni svjesni. Dok čekaju, krate vrijeme hranom, pićem i igrom šaha. Evociraju uspomene na pokojnika, sažalijevaju ga, dižu u nebesa njegovu glazbu iako se čitavo vrijeme ne mogu sjetiti njegovog imena...


'Smrt čoveka na Balkanu', trailer.

Ovo je sadržaj novog filma srpskog redatelja Miroslava Momčilovića, komedije 'Smrt čoveka na Balkanu' koja u hrvatskim kinima počinje igrati 14.03., a tim povodom organiziramo nagradnu igru na kojoj dijelimo 3 pozivnice za svečanu premijeru ovog filma koja će se održati u ponedjeljak, 11. ožujka u multipleksu CineStar Novi Zag­reb (Avenue Mall) s početkom u 20 sati.

Ako želite ovu nagradu, čim prije pošaljite poruku s naslovom 'Smrt čoveka na Balkanu – nagradna igra' i osobnim podacima (ime i prezime, adresa), i to na adresu info@filmski.net. E-mail treba stići do ponedjeljka, 11. ožujka u 12 sati, a onda ćemo objaviti imena sretnih dobitnika. Pozivnica vrijedi za 2 osobe, a dobitnici ih mogu podići na blagajni kina sat vremena prije početka premijere. Sretno!


Dobitnici su:
Magdalena Šimac,
Domagoj Stanić i
Ana Bojčić.
Karte ih čekaju na blagajni Cinestara Avenue Mall od 19 sati.
Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.