Prapovijesna nagradna igra - Specials
Home      Specials      Nagradne igre      Prapovijesna nagradna igra

Prapovijesna nagradna igra

Obitelj Croods živjela je u prapovijesti, no mi Vam dijelimo jako moderne nagrade!

s.p. 28.03.2013 4 komentara

Prapovijesna nagradna igra

'Croods' je avanturistička komedija koja prati život prve moderne obitelji na putovanju života. Špilja koja je bila njihov dom uništena je, a isto prijeti većini svijeta kojeg poznaju, pa su prisiljeni krenuti na prvo obiteljsko putovanje u povijesti. Prolazeći kroz generacijske sukobe i preživljavajući seizmičke poremećaje, otkrit će vrli novi svijet pun fantastičnih stvorenja i budućnost koja nadilazi sve što su mogli zamisliti.


'Croods', trailer.

Ovo je priča animiranog filma 'Croods' koji od 28. ožujka igra i u našim kinima, a tim povodom u suradnji s distributerom Blitz film i video organiziramo nagradnu igru u kojoj dijelimo 2 magneta, 2 igrice, 2 naljepnice za auto, 1 igračku s pomičnom glavom i 1 ručni sat.

Ako želite neku od ovih nagrada, čim prije pošaljite 1 poruku s naslovom 'Croods' i osobnim podacima (ime i prezime, adresa), i to na adresu info@filmski.net. E-mail treba stići do ponedjeljka, 01. travnja /bez brige, nagradna igra nije šala!/ u 14 sati, a onda ćemo objaviti imena sretnih dobitnika. Sretno!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Igračku s pomičnom glavom osvojio je Neven Celin iz Ičića, ručni sat dobila je Sandra Mamić iz Viškova. Magnet su dobile Renata Mažar iz Osijeka i Stanislava Šporčić iz Rijeke. Igricu su osvojile Elizabeta Pernić iz Krka i Ljubomir Ćosić iz Solina. Naljepnicu za auto dobile su Ena Grubišić iz Splita i Dragica Pršo iz Pule. Čestitamo!

Komentari
b:) 01.04.2013

hvalaaaa :)

maja 29.03.2013

Ja cu ipak, za svaki slucaj, poslati jos jednom. :)

A: f.filmski 28.03.2013 Pogledaj profil

Zahvaljujemo na informaciji, ispravili smo grešku. Bez brige, prijave za nagradnu igru normalno stižu na našu e-mail adresu tijekom cijelog dana.

maja 28.03.2013

pun vam je inbox