Svaki put kad imamo...nagradnu igru! - Specials
Home      Specials      Nagradne igre      Svaki put kad imamo...nagradnu igru!

Svaki put kad imamo...nagradnu igru!

U kinu Europa održat će se animacija uživo, i to grafoskopom, a mi vas nagrađujemo s ulaznicama!

s.p. 28.05.2013 0 komentara

Svaki put kad imamo...nagradnu igru!

Daniel Barrow (Kanada): 'Svaki put kad vidim tvoju sliku, plačem'/'Every Time I See Your Picture I Cry'
31.5., 20h, Kino Europa (dv. Muller), Varšavska 3, ulaznica: 50kn

U sklopu Queer Zagreb Sezone u dvorani Muller kina Europa nastupa nagrađivani kanadski animator Daniel Barrow. Barrow je dobitnik nagrada Sobey Art Award (2010.) i Glenfiddich Artist in Residence Prize (2013.), a izlagao je diljem svijeta (The Walker Art Center, Minneapolis; PS1 Contemporary Art Center, New York), kao i na festivalima (TBA, Portland; International Film Festival, Rotterdam), te nastupao s glazbenicima (Antony and the Johnsons, The Hidden Cameras, Miranda July).


'The Thief of Mirrors', interaktivna instalacija Daniela Barrowa.

Barrow koristi staromodne tehnologije, te se u pisanom, slikovnom i filmskom obliku usmjerava na crtalačke i sakupljačke prakse. Od 1993. stvara strip narative prilagođene 'ručnim' formama animacije projiciranjem, slojevima i rukovanjem crtežima na grafoskopu, a 'Every Time I See Your Picture I Cry' je bizarna ispovijest grandiozne, no beznadne priče o otuđenom sakupljaču smeća i propalom studentu umjetnosti.

Povodom ovog gostovanja organiziramo nagradnu igru u kojoj dijelimo 2X2 ulaznice. Trebate samo čim prije poslati 1 poruku s naslovom 'Svaki put kad vidim' i osobnim podacima (ime i prezime, adresa), i to na adresu info@filmski.net. E-mail poruka treba stići do četvrtka, 30.05. u 14 sati, a onda ćemo objaviti imena sretnih dobitnika. Sretno!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Po dvije ulaznice osvojili su Mario Alpeza iz Zagreba i Gordana Mičuga iz Konjščine. Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.