Čuvamo nagrade za vas! - Specials
Home      Specials      Nagradne igre      Čuvamo nagrade za vas!

Čuvamo nagrade za vas!

'Čuvari šume' čuvaju svijet, a mi smo sačuvali nagrade za vas: ruksak i dječje majice!

s.p. 12.06.2013 0 komentara

Čuvamo nagrade za vas!

'Čuvari šume: Tajanstveni svijet' je animirana avanturistička priča o borbi dobra i zla koja se odvija duboko u jednoj šumi. Djevojčica se nađe u dubokoj šumi, na mjestu gdje se sile dobra (koje održavaju prirodni svijet na životu) bore protiv sila zla (koje ga žele uništiti). Povezuje se sa skupinom neobičnih likova kako bi spasila njihov, ali i naš svijet.


'Čuvari šume: Tajanstveni svijet', trailer.

Ovo je priča animiranog filma 'Čuvari šume: Tajanstveni svijet' koji je već počeo igrati u našim kinima, pa tim povodom u suradnji s distributerom Blitz film i video organiziramo nagradnu igru u kojoj dijelimo 1 ruksak i 3 dječje majice. Ako želite neku od ovih nagrada, čim prije pošaljite 1 poruku s naslovom 'Čuvari šume' i osobnim podacima (ime i prezime, adresa), i to na adresu info@filmski.net. Nagradna igra traje do petka, 14.06. u 14 sati, a onda ćemo objaviti imena sretnih dobitnika. Sretno!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ruksak je osvojila Mirjana Kovač iz Čakovca, a majice su dobili Filip Pintarić iz Nedelišća, Monika Tot iz Dekanovca, te Ivana Božičević iz Osijeka. Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.